Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. dubna 2019 v 20:08
Nabídka
Ahoj, hledám hezkou blondýnku max. 30 let štíhlé postavy, která by semnou dělala duo. Jsem brunetka, 27let štíhlé postavy. Pracuji v Praze. Najde se tu nějaká?
9. dubna 2019 v 14:29
Finsko
No prave ze vubec to ani nevola.co nechodi.jsem v Oulu a hruza.
9. dubna 2019 v 14:17
Chodí vám to?
Ahoj holky nechci si stěžovat ale chodí vám to??
9. dubna 2019 v 11:32
Hledam spriznenou dusi :-)
Vim, ze se v teto "profesi" neda asi najit kamaradka, ale presto to zkousim..Hledam nejakou rozumnou holku, ktera musi doma lhat stejne jako ja, proste vsem v okoli lhat a uz ji takovy zivot nebavi, ma doma partnera , dite nebo je sama to je jedno.. a hleda nekoho komu by se "vykecala" a byly jsme si navzajem oporou a obcas spolu zajely na dovcu..nejlepe vek kolem 35 a vic (ale neni podminkou) a nejlepe Bratislava a okoli ale taky neni podminkou..Uz jsem z teto prace taaak znechucena, tak jestli jsi na tom podobne jako ja, tak se mi ozvi mail:
lucylucy613@yahoo.com. PS: nejsem posedla penezma, nakupama kabelek Gucci apod.
7. dubna 2019 v 21:48
Hrůza
Záleží na nátuře...já třeba žádný takový prasárny nedělám a ceny mám taky vyšší 😊
7. dubna 2019 v 17:23
Hrůza
Já jsem tuhle práci taky chvíli dělala před 10-15lety,ale za téhle podmínek, které jsou teď-mam na mysli služby a ceny se vám holky divím,že to můžete dělat. Oral bez,líbání,cim,cif, anal tohle chlapi před x rokama si vůbec nedovolili chtít. Tyhle stránky jsem našla náhodou a úplně ziram do jakých sraček se to dostalo
6. dubna 2019 v 19:45
Finsko
Já to taky zabalila.jsou úplně debilni neumějí si najít jiný web ani když jim pošleš link tak jsem to po 5 dnech zabalila a jsem teď taky v Irsku a ok.kdyz si přečteš web zpět tak tu holky daly kontakty i na ubytování v Irsku.
6. dubna 2019 v 19:18
Finsko/Irsko
Já jsem ve Finsku 3den a stojí to zaprd.. přemýšlím že pojedu domů
6. dubna 2019 v 10:21
Finsko/Irsko
Ahoj holky, mela jsem v planu vyrazit do Finska, ale ted se bojim kvuli tem strankam. Vy co tam ted jste, chodi vam chlapi i tak? Nebo je to uplne zabity? Pripadne bych zkusila Irsko, jak to tam chodi? A fakt tam tolik vyhazuji z apiku? Me ve Finsku z bytu nikdy nevyhodili
5. dubna 2019 v 00:31
Dansko
No jo holky to si nesmíte vybírat Kodaň !!!!ta je v prdeli už dávno.my sem jezdíme už 3 rok takže příště Kodani se vyhnout!!my jsme teď v Billund a v neděli jedem do Aarhusu.denne ty 4000dkk v průměru máme tak aspoň víte kam jet..
5. dubna 2019 v 00:14
Dansko
V Kodani. A vy?ok myslíte kolik denně? A dekujem ale jedem domu
4. dubna 2019 v 23:33
Dansko
A kde jste?my jsme tu od neděle máme reklamu na 2 webech a ok.s téma apikama máte pravdu mají hodně plno nevím proč.tak ať se vám to zlepší
4. dubna 2019 v 23:20
Dansko
Jde to anonymně. Ale vůbec to tady nejde a když už někdo přijde, tak jsou hrozni. Mame inzerci úplně všude a všechno co šlo VIP. Apartmány se shanej těžko, když se to nebookujou fakt hodně dopředu. Hodně volaj, otravujou ale nic z toho.
4. dubna 2019 v 20:26
Dánsko
Holky a jak to je v Dánsku s číslem? Dá se koupit anonymně jako ve finsku nebo jen na doklad? Díky.
4. dubna 2019 v 08:09
Pro 20.08
Mam stejnou zkusenost. Ja nemela jediny problem a budu se tam vracet.ale ja byla 3 hodiny od Kodane mozna tim to bude.
4. dubna 2019 v 05:49
Fotografka
Fotografka Bratislava Monika Kucharova
mm-fotostudio.sk
3. dubna 2019 v 20:09
Sebesta
Myslite toho zrzaveho curaka s malym perom, co sexualne obtazuje klientky? Toho piculina?
3. dubna 2019 v 20:08
Dansko
No moji klienti si ma obj domov, zaplatili dost penazi a sli do sprchy i na pol hodinu. Som nechapala.
3. dubna 2019 v 18:15
Slovensko
V bratislave odporucam angel-photostudio, na webe fotky co ma su nic oproti tomu co dokaze nafotit, ona moc nezverejnuje fotky a je diskretna aj ked povies ze chces fotky na pracu
3. dubna 2019 v 17:34
Fotky
Jde o to jake fotky chces jestli hodne nacancane a vyretusovane tak Vavra nebo Sebesta.