Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. ledna 2019 v 22:00
Pavla
OK napis,budu rada a jeste jednou se omlouvam za omyl
17. ledna 2019 v 21:55
Pavla pro 21:17
Jejda,omlouvam se,ze se mi tam pripletlo pro Terku,kdyz jsem ti psala svou emailovou adresu,nevsimla jsem si toho
17. ledna 2019 v 21:55
Pavle
No já nejsem Terka
ale napíšu ti. S.
17. ledna 2019 v 21:37
Pavla pro Terku
Terko muj email
pavlaladydeleather@seznam.cz klidne se sejdeme az v breznu,proste jak se ti to bude hodit. Verim,ze to bude fajn,nedelam tuhle praci,abych si kupovala znackove kabelky,natoz,abych je resila
17. ledna 2019 v 21:17
Pavle
Pavli napíšu ti zítra email nebo napiš ty email.Pokud chceš.Do Prahy se dostanu nepravidelně, ale můžeme třeba v březnu zajít na kafe. Jak jsem již psala, dávám si velký pozor, neboť vím, že sem chodí i chlapi, ale pokud jsi to ty podle jména, tak si pamatuji pár věcí, které jsi psala na web společnice a po emailu se snad nějak domluvíme. Jsem +40 a chybí mi s někým občas pokecat o této práci a i o ostatníchj věcech. Vše ostatní se uvidí třeba na osobní schůzce.Jsem normální ženská, co už řeší jiné věci než jsou třeba značkové kabelky apod.
17. ledna 2019 v 20:18
Pavla pro Terku
Ahoj Terko,tak jak to dnes probehlo,zadarilo se?
17. ledna 2019 v 19:45
Výdělky
Holky kolik si tak vyděláte za rok, za dva? Zajímá mě kolik je možné si tak vydělat celkem a jestli se dá něco ušetřit. Jsem nová, ptám se ze zvědavosti.
17. ledna 2019 v 19:09
J
Mate zkušenost s fotografem Václavem Kudou?
17. ledna 2019 v 16:46
Fotograf
To je pěkné ale nemohu je tady najít v té diskuzi ty fotografy proto jsem napsala ten příspěvek
17. ledna 2019 v 16:39
Operatorka Irsko
Ahoj holky můžete doporučit nějakou dobrou operatorku pro Irsko?? Chystáme se s kámoškou jela bych i bez ní ale problém je že kámoška neumí tak dobre anglicky aby mohla zvedat telefon. Tak pokud by jste někdo věděl dejte prosím vědět děkuji Katka :)
17. ledna 2019 v 15:21
Tereza
Za me Jirka Spurny - 1000,- za 4 fotky a každá další za menší poplatek. Je o tom diskuze par stránek dozadu. I tam jedna kočka dala jména spousty jiných fotografů, co fotí to, co mi potřebujeme.
17. ledna 2019 v 14:56
Fotograf
Holky pořadí někdo dobrého fotografa Glamour focení ale ne Vavru
17. ledna 2019 v 10:06
Pavla
Rada s tebou zajdu na kafco a u nej proberu zivot i nasi praci,nejsou lidi se kterymi se clovek muze bavit o vsem a hlavne o nasi praci. Navic na mne pusobis mile,je videt,ze jsi rozumna zenska o to vic bych se rada s tebou setkala. Mas pravdu,clovek musi byt opatrny s kym si pise,jeden nikdy nevi. Az se ti to bude hodit a budes chtit zajit na kafco,tak mi tady napis (snad nikdo tyhle stranky nezrusi:-)) nebo ti tady muzu napsat emailovou adresu. Budu se tesit
17. ledna 2019 v 09:09
Pavle
Třeba bychom se mohly někdy sejit v Praze na kafe....já si pamatuji co jsi psala na minulém fóru takže snad přes email bych odhadla že si píšu stebou a ne s nějakým chlapem co se naboural do naší komunikace..protože člověk musí být opatrný..ale pár záchytných bodů cos psala na společnice web si pamatuju
16. ledna 2019 v 23:32
od terky
jo a ja jsem v CR, ale zameruji se primarne na zahranicni klienty
16. ledna 2019 v 23:24
od terky
Holky, a to zahranici, jak to zvladate mit vic klientu denne? Ja jsem rada, kdyz mam schuzku 3x tydne, ale asi je to zase narocnejsi psychicky, nez kdyz jen prijdou na hodku a papa
16. ledna 2019 v 22:52
Pavla
Takze delat to u nas v republice si uz zavrhla? Co teda potom mas v planu,nad cim premyslis?
16. ledna 2019 v 22:46
Pavle
Ano, člověk nikdy neví. No tento rok bych ráda skončila se zahraničím.Ale uvažuji co dál.
16. ledna 2019 v 22:46
Pavle
Ano, člověk nikdy neví. No tento rok bych ráda skončila se zahraničím.Ale uvažuji co dál.
16. ledna 2019 v 22:30
Pavla
Bojis se,ze by te v CR mohl nekdo poznat? To je strasak pro vsechny z nas,co pracujeme u nas v republice. Kdyz te nebavi ty cesty,mas snad v planu skoncit?