Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. prosince 2018 v 15:27
Pavla
Pro 15:12 a v jakem roce jsi zacala?
26. prosince 2018 v 15:12
Věk
Mě je přes 40.Nedelam dlouho a pořád. Samozřejmě také ne pro kabelky a blbosti.
26. prosince 2018 v 14:49
Pavla
Jj hlasim se dobrovolne,je mi 40 let;-)
26. prosince 2018 v 12:47
věk
svatky - chtela jsem napsat STRAVILA nikoliv SLAVILA, neni co slavit, letos jsem byla hodne nemocna, doufam, ze 2019 bude aspon to zdravi lepsi, uz me ty antibiotika vecny nebavi, diky tyhle praci mam aspon relativne dobry prijem a cas na to resit sve zdravi, pochybuju, ze bych v normalni praci vydrzela, za prvy bych byla na mizine, protoze nemocenska je nula nula prd a za druhy, by me asi vykopli, kdyz bych byla co 6 týdnu doma. Nevim jak vy, holky, ale ja tuhle praci nedelam pro hadriky a kabelky.
26. prosince 2018 v 12:45
věk
mne je 36 a delam jen toto, jsem bez chlapa a svatky jsem slavila sama. Kdo z Vás to má. Hur je na tom snad jen Lena v Brne, já mam aspon kde bydlet a nejsem morbidne obezni.
26. prosince 2018 v 11:33
Věk
Holky je tu některá kolem 40 let?
26. prosince 2018 v 08:33
Pro Julii
IT, Ekonomie. Rekvalifikacni kurzy jsou dobre, kdyz chces zacit podnikat v necem, na co musis mit vyucni list (kadernice, kosmeticka). Nedoporucuji ti studovat vs, ktera nema uplatneni (socialni prace, cestovni ruch, humanitni vedy, pravo pokud nebudes judr., manazment), protoze stejne pak skoncis mezi lidmi se stredni a se stejnym platem. Z tech jednoduchsich zamestnani me napada dentalni hygienicka, personalistka, ucetni nebo graficka dizajnerka, kdyz mas to umelecke vzdelani.
26. prosince 2018 v 00:40
Julie
Ahoj holky, chci si udělat nějaký rekvalifikační kurz, možná VŠ dálkově.. Jaký obor obor doporučuje, abych v budoucnu neměla problém sehnat dobře placenou práci? Maturitu mám v uměleckém zaměření, ale živit se tím nikdy nebudu, nejde mi to...
25. prosince 2018 v 23:10
Pavla
To chapu a nedivim se,proc si jejich pozvani odmitla. Netusim,jestli je mozne,aby se situace srovnala a hlavne,pokud sama o to stojis,pokud ano preji ti,aby vse dopadlo tak,jak ty si prejes,drz se;-)
25. prosince 2018 v 22:51
Vánoce bohužel
Dva, tři měsíce spolu nemluvíme a 24.12 mi zavolají, ať přijdu na večeři. Nešla jsem. Pokud jim nestojím za to, se mi ozvat i mimo Vánoc, nebudu se přetvařovat jen kvůli tomu, že je Štědrý večer. To je důvod, proč jsem sama.
25. prosince 2018 v 22:34
Pavla
To je tezky,kazdy jen tu svou pravdu ma a kazdy jsme jiny. Vztahy mezi lidmi jsou krehke a kdyz se pokazi,tak to cloveka mrzi,zvlast kdyz je to v rodine,nebo je to nekdo koho mame radi.
25. prosince 2018 v 22:19
Vánoce bohužel
No čas to spíš zhoršil.Ale děje se to všude kolem. Je jedno, zda člověk dělá to či ono. O to nejde, jde o vztahy mezi lidmi.
25. prosince 2018 v 22:12
Pavla
To mne mrzi,ze se to tak mezi vama pokazilo,ale treba se vse urovna,moc ti to preji;-) je mozne,ze i cas vse vyresi.
25. prosince 2018 v 22:01
Vánoce bohužel
Ne to vůbec ne..Nikdo to neví.
25. prosince 2018 v 21:51
Pavla
Nekdy staci malo a je vse jinak,duvodem bylo to co delas?
25. prosince 2018 v 21:46
Vánoce bohužel
Prostě dlouhá léta máte fajn vztahy se všemi a najednou se to postupně začne hroutit a zjistíte, že jste sama.
25. prosince 2018 v 21:19
Pavla
V normalni praci mam kratky a dlouhy tyden,takze kdyz mam volno muzu si tak prilepsit;-)
25. prosince 2018 v 20:54
pro holky
Holky a vy chodite i do normalni prace? To jste dobre, ja mam toto na plny uvazek. Vanoce travim sama a darky jsem nemela kupovat komu, takze to se mi vyhnulo, ten stres kolem darku.
25. prosince 2018 v 20:02
Pavla
Ja jsem v Praze. V nedeli jsem byla jeste v normalni praci,darky jsem mela koupene,tak jsem byla rada,ze na posledni chvili nemusim nic kupovat a nekde poletovat;-) a co se stalo,ze jsi nikam nesla?
25. prosince 2018 v 19:45
Vánoce bohužel
Byla jsem na termínu v Německu do soboty... neděle jsem ještě dokupovala dárky..sice mi volala rodina že mě čekají na vánoce, ale z jistých důvodů jsem tam nakonec nešla. Takže se valím u tv, užívám klidu, pohádek, vínko a lenosim.