Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. prosince 2018 v 22:58
Tour
Pro 16:13 a kam prosím tě jezdíš že jezdíš tak málo? Nebo m9s svoji normální práci? A kolik si tak dovezes? Protože já lítala Irsko na 10 dnů každej měsíc a měla jsem to co mám v ČR nebo v SK... Ale za ten celý měsíc si tak těch 200tus vyděláte ne? Nebo to není reálné? Potřebuji aspoň těch 200 mít protože půjdu do normální práce kvůli partnerovi který mi tohle dlouho tolerovat a já si zařídila bydlení a všechno ale potřebuji teď jen něco už málo nasetrit až se budeme brát a nebo kdyby nám to neklaplo... Jako všechno je psané na mě a to i tak zůstane on má svoje já svoje ale chtěla by h s tím přestat už to dělám v kuse dlouhou dobu teď jsem Teda kvůli němu nikde v zahraničí nebyla tak nevím jestli se mi to vyplatí.
7. prosince 2018 v 19:18
tour
nema dobrou zkusenost a operatorkou co dela Finsko ,Irsko rika si myslim Alex ale je to Alice . Je to vyhulena palice...
7. prosince 2018 v 18:14
Tour
A kde se hledají operátorky? Protože když se kouknu na inzeráty tak všude jen agentury.
7. prosince 2018 v 17:37
tour
a operatorka nema zajem vydelat? Co to je za radu. Vyser se na agenturu.. Ja jezdim s operatorkou a vyresi vse. Jestli mas za den 4 prace, neovlivni ani agentura ani operatorka. Boze. Vy jste takove blbe kravy, Prosim te, hlavne se tady nikoho na nic neptej, se zlou se potazes. Najdi si pres inzerat operatorku, osobne se s ni sejdi, aby sis udelala nazor a jed. Hodne stesti.
7. prosince 2018 v 16:49
Tour
Chci jet na celý měsíc a nechci se nervová s telefonama proto se ptám děkuji moc... No já jezdila s tou Vercou a zrzavou tlustou Janou tak si říkali předtím a jak si říkají teď nevím a dávala jsi jim 40% a k tomu oni platili jen 40% nákladů že zbytek sis platila sama... Což mi už přijde divný... A kam třeba jezdíte? Mě jde o to že potřebuji na celý měsíc a vydělat peníze.. Proto se vás ptám co je lepší jestli operátora nebo agentura... Dlouho jsem nikde nebyla..
7. prosince 2018 v 16:13
Agentura
Jezdim cca jednou za 2-3 mesice na deset dnu, takze radeji jezdim s agenturou.
7. prosince 2018 v 15:46
Agentura
Ti proplatí % náklady když nevydelas je to lepší
7. prosince 2018 v 15:28
tour
14,,37... das radeji 20% operatorce.??? i kdyz budes mit 2 za den? max 4??? budes delat jenom na naklady. agentura je lepsí. maji zajem vydelat a snazi se to delat na maximum..
7. prosince 2018 v 14:51
Agentura
7. prosince 2018 v 14:37
Tour
Jako myslím tím a agentura je spolehlivá? Jenže nechci dávat 40% agentuře když si stejne musím platit 60% sama... To dám raději 20% procent operátorce ne?? Nebo je v tom rozdíl?? Byla jsem v Irsku přes Veroniku a takovou tlustou zrzku myslím že se jmenovala Jana a nic moc spíš hrůza nic neuměli vyřešit...
7. prosince 2018 v 14:31
Tour
A agentura je?
7. prosince 2018 v 13:47
Tour
Muži doporučit agenturu
7. prosince 2018 v 13:10
tour
operatorky nejsou spolehlive. !
7. prosince 2018 v 12:34
Tour
Asi raději přes operátorku
7. prosince 2018 v 07:38
Tour
Sams na sebe nebo přes někoho ?
6. prosince 2018 v 23:26
Tour
Ahoj holky chtěla bych se zeptat, chtěla bych v březnu nebo dubnu na měsíc někam vyrazit na tour neměli by jste nějaké tipy? Děkuji
6. prosince 2018 v 21:33
Pavla
PRO 17:23 Je tezke opustit nasi praci,sice nam hodne bere,ale take hodne dava. Je super timto zpusobem si pomoci k penezum,jinak to jde tezko. Chapu,ze v tomto veku chces skoncit a uzit si svou lasku,chapu to tak,ze neco sis uz nasetrila a pokud ten chlap za to stoji neni na co cekat;-) preji ti at ti to vyjde.
PRO 20:53 To byl pekny osel,ze te takhle podezrival,muselo to byt hodne ponizujici. Doufam,ze najdes nekoho kdo se k tobe bude chovat hezky a bude delat vse proto,aby videl tvuj rozzareny usmev a videl te stastnou;-)
6. prosince 2018 v 20:53
Pro pavla
Uprodnostnila jsem lasku,pred praci...skoncilo to tak ze I kdyz jsem nepracovala tak si furt myslel ze chodim nekde "sustit" za roh,kdyz jsem se opozdila tak mel na mne narazky,nebo nejvetsi sranda kdyz sem si blokla krk,,,ti bylo kecu ze to mam jak sem nekomu kourila atd...
totalni kokot...3roky s nim dneska je to 2hy rok co jsem free a stejne si ponesu z toho "vztahu" nasledky....vratila jsem se k praci,nerikam ze neni fajn prijit domu,pomazlit se,pritulit atd....snad uz jem ponaucena(pozn. Nebyl to klient,pozbala jsem ho pres svou kolegyni z branze)
6. prosince 2018 v 17:23
Pavla
Já ano. A jsem moc ráda, že jsem byla ještě mladá a teď, když mi táhne na třicet, jsem naštěstí potkala opravdovou lásku a nechci si ji nechat utéct...myslím že je nejvyšší čas skončit a užívat si života a žít.... ale kdyby mi bylo 20, asi bych ho nechala kvůli práci jít... teď ve 30 ne. Vím, zním asi jako pěkný pokrytec, ale jsem jen upřímná...
6. prosince 2018 v 16:23
Pavla
Ahoj holky,dala jste nektera nekdy prednost nasi praci pred laskou?