Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. listopadu 2018 v 13:49
MHD
Zato prodirat se autem centrem Prahy v dopravni spicce je vyhra.
Taky vyuzivam MHD a nevidim na tom nic pod uroven. Navic ty co tu delas machry pises, ze teprve setris na auto
22. listopadu 2018 v 13:36
mhd
lol ze pod uroven, ty budes dobre vymastena
22. listopadu 2018 v 13:31
MHD
tak jasne, ze ano, hlavne v Praze je to nejrychlejsi, z eskortů si pak beru domu uber
22. listopadu 2018 v 13:23
Mhd
Jezdíte některá MHD? Mne už to přijde pod úroveň a snažím se šetřit na auto 😀
22. listopadu 2018 v 12:29
Amy
Rozhodně nemám příjmy vyšší než 7000, ale i tak musím daň přiznání podat... díky
22. listopadu 2018 v 12:28
Amy
Ahoj holky. Nemáte prosím tip na daňového poradce v Německu?? Díky
21. listopadu 2018 v 22:18
Pavla
Ahoj,podle mne je dulezite,ze ma zajem o Tebe a Tve dite a myslim,ze to by melo byt pro Tebe to nejdulezitejsi. Doufam,ze se to nestane,ale pokud by vam to spolu nevyslo,k tehle praci se muzes kdykoliv vratit,ale je to jen muj nazor. Preji Ti at se dobre rozhodnes a at jsi stastna.
21. listopadu 2018 v 22:05
?
Holky, potřebuju nutne radu. Je mi 24, jsem na mateřské, mám partnera který není otcem mého dítěte. O moji práci neví. Řekla jsem, že jezdím do Prahy na brigádu. Teď začal mluvit o tom, abych už začala hledat nějakou práci u nás ve městě, když mi brzy konci mateřská.. Když jsem mu řekla, že chci v té brigádě pokračovat, tak byl nasranej pochopitelně.. Chce abych měla normální práci a hlavně u nás. Nejsem si jistá jestli je tenhle chlap ten pravý, ale mám ho ráda. On má rád mě i moje dítě. Nevím co mám dělat. Musím se rozhodnout.. Buď zůstanu s ním ale s touhle práci skončím a budu dělat někde v Penny a nebo to ukončim, ale připravím moje dítě o fajn tátu...
21. listopadu 2018 v 21:54
Pavla
Jsem sama,vanoce slavim s nasima,ale moc to neprozivam. Dame si veceri,rozdame si darky a divame se na tv,takova klasika,kdyz jste sami,bez lasky a deti. Silvestra nejcasteji travim s prateli,ktere mi jsou nejbliz,nekdy i s nasima,ale stalo se mi,ze jsem byla tak utahana,ze jsem byla sama a prospala ho:-) uvidime jak to bude letos;-)
21. listopadu 2018 v 20:55
Finsko
Pokud bereme jako velká města helsinki, tampere a turku, tak v malých
21. listopadu 2018 v 20:52
vanoce...
21. listopadu 2018 v 20:51
vanoce...
no tak to bys se mela krotit... at neco nasetris
a rodine neni divný odkud mas na to.
preju hezky svatky , ja jsem na tom podobne, taky dost utracim.
21. listopadu 2018 v 20:50
Pro Adelu:
Já to dělám 4 roky a taky nemám nasetreno nic. Měla jsem 100k ještě nedávno, ale stěhovala jsem se s holym zadkem od chlapa a všechny peníze jsem ztratila za vybavení do bytu a za kauci. Teď jsem na nule..
21. listopadu 2018 v 20:47
Vánoce
Já Vánoce slavím, protože mám malé dítě a miluju je. Problém mám s tím, že kupuju moc drahé dárky a pak je rodině divný, kde jsem na to vzala. :D Letos se zkouším trochu krotit, ale moc to nejde..
21. listopadu 2018 v 20:42
Finsko
Holky a kde jste malá nebo velká města?
21. listopadu 2018 v 20:05
Finsko
Jako Sorry, včera bylo slabo. Ale dneska teda pecka. Jsme ve Finsku dvě a každá v Jinym městě a obe super. Buď jste hnusne nebo špatně pracujete. A pokud někdo píše, ze stalo Finsko cely rok za picu... tak
Nechápu proč tam cely rok jezdí! Není to jak před lety, jsou horší a lepší měsíce, ale pořad jsou to peníze, který jinde (myslím normální praci) nevydelate.
21. listopadu 2018 v 19:07
finsko
Celé na píču vy máte dost tak proč tam pořád lítate když není dobrý tak sedte doma na zadku.
21. listopadu 2018 v 19:05
Hanka
Prosím pro tu která všude posílá můj blog, nech toho. Stejně to o čem píšu není pro nikoho zajímavý a vůbec to není relevantní na tuto stránku. Díky moc
21. listopadu 2018 v 16:55
Finsko
Jsem taky Findsko a dneska taky bida!!!!! Uz at je listopad za nama!!!! Hruza! Cely tenhe rok byl ve Finsku na p***
21. listopadu 2018 v 16:40
Vánoce
Holky slavite vánoce, Silvestr?