Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. října 2018 v 11:00
N
Nemám prachy a kšefty vůbec žádný poslední dobou:(fakt to nechapu
30. září 2018 v 22:48
Slovensko
Ahoj holky jezdí tady někdo Slovensko? Našla jsem inzerát a slečna psala kousek od Bratislava a že z každého klienta 20€ odevzdávat tak nevím vyplatí se to? Děkuji Linda
30. září 2018 v 14:41
JFK
Gabina úzko spolupracuje s dvoma bukvicami s incestným pomerom :D...Baby, keby ste všetko nahlásili polícií len by ste pomohli aby sa viac takýto pasáci nepriživovali na neskúsených holkách. Bolo len pár statočných žien, ktoré podali trestné oznámenie...z ktorých sa väčšína kuriew posmievala...Ono na fóre, je každý za hviezdu....Všetko čo smrdí Mníchovom JE TREBA DAŤ RUKY preč...pre dobro pre každú z nás ale i Vás, ktoré o tom len čítajú a zvažujú vycestovať do Maxima alebo do Templu ku Gabine. ľutujem dňa, keď som tým dvom Bukviciam uverila....moja hlúposť, ktorá ale rýchlo vytriezvela...
29. září 2018 v 09:13
maximum -ladies
a co se tu pise o Gabina Mnichov je ocividne ze to pisou oni!!koukala jsem na stranky a Holk s Maxim Ladies tam utikaji tak je jasse odkad vier vane
29. září 2018 v 09:11
maximum -ladies
ja byla v Maxim Ladies v Münchenu u nemeckeho paru co vypadaly jak dve gorily!!a nikdy vic !!nic jsem nevydelala a a do ted mi chodi domu slozenky s Nemecko co mam zaplatit !!a kdyz sem volala tem holkam co tam jsou (od par jsem mela cislo)jeste se mi vysmali...oni jsou jak posedly jako kdyby ten podnik vlastnily s Tema majitelama ,odevzdavaj jim pulku sveho vydelku ale pres to drzi s nima..je to jako Sekta opravdu nikomu nedoporucuji tam jezdit
28. září 2018 v 22:31
Mnichov Gabina
No me prisla do telefonu hrozne mila,prijemna.slibila pomoc s papiry danemi.ona ale spolupracuje i v jinych mestech,ne?nejak se mi nechce verit ze si majitele jeste dnes,kdyz uz se holka ofic registruje, dovoli k holkam chovat neseriozne?
28. září 2018 v 16:03
Gabina.
Ešte šťastie, že som tam nešla. Ono celý Mníchov priváty idú dolú vodou už pekne dlho.
28. září 2018 v 13:08
Mnichov Gabina
Spatna skusenost,nedoporucuju jezdit tam... Byla jsem v lete je tam priserny smrad a spina hnus po 4 dnech mne svrbelo cely telo tak jsem odesla s vydelkem 200 e dom navstivila lekare a mnela jsem svrab
po skusenosti u Gabiny jsem s touhle praci skoncila uplne ...holky davejte si pozor na sebe aby se vam neco podobnyho nestalo
27. září 2018 v 19:46
trans
dufam, ze na damske, inak by to bol sexizmus!
27. září 2018 v 18:33
Transky
A chodí na holcici záchod nebo na chlapecky ???
27. září 2018 v 17:03
max
a transky!
27. září 2018 v 15:58
Maximus cizinies
Taky mam spatne skusenosti. Tedko tam jezdi cizinky....des a hruza....kazda normalni holka utekla,,
27. září 2018 v 14:19
Mnichov Gabina
Tohle bylo erotik-tempel.de.adresa helene.wessel bogen 7A industry park..presne..hrali si na mamu a tatu..ona cernocha za manzela..masakr .presne jak rikas..stejne praktiky vydirani..jeste k tomu ma bar kde prodava holky a drogy.masakr spina..silene!!
27. září 2018 v 11:47
Maximum ladies
Ja mam zas zkusenost s maxim ladies Mnichov !!sileni majitele par co si hrajou n’a bratra à sestru à pak si to rozdavaj ve vytahu !!vydirali mne a poslali mi domu fotky když sem odmítla doject!!!doplatek za daně mi došel 1780euro za měsíc práce takže ani nevím co my psali za výdělky ..proste Mnichov už je v pici a nemá cenu tam celkové jezdit
27. září 2018 v 11:38
Mnichov Gabina
Ano je ji pres 40...cislo ma 00420 739 087 922..slibi oapiry atd.a pak te vydira..je schopna i holky zmlatit..ma ridice ktery neumi ani blafnout ani nemecky ani anglicky..spina des cerne huby tam chodi za 50 vse i sex bez..nejen owo..pro tebe 25!!!!!VELKY POZOR!!!!!
27. září 2018 v 08:36
Mnichov Gabina
Je ji cca 40 let,cernovlasa? Ja k ni mela jet! Na posledni chvili jsem onemocnela.Slibovala papiry, danovou poradkyni atd.Je to ona?
26. září 2018 v 17:13
David
Zdravim,hledam slecny na privat do belgie,kousek od Bruselu,ubytovani,cesta, klientela,vse zaplatime,jedna se minimalne na rok,vydelky cca 9000,- (na ceske). Denne.odcestovani cca leden az unor 2019 nejdrive.v pripade zajmu mne kontaktujte,vse seriozni...!
26. září 2018 v 13:50
Kamila
:D:D:D jestli to bude něco jako tvůj český jazyk , tak to potez....kolik za to chces
26. září 2018 v 09:59
Prace na najem
Holky dam kontakt na dobre misto,neco s toho budu chtit.Dnes jen tak vam nikdo zadarmo dobrej flek nijdo neda.
26. září 2018 v 09:36
Práce
Asi by bylo super na sebe nechat nějaký kontakty a taky napsat kde