Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. února 2019 v 21:59
Kristýna
Ahoj holky, chtěla bych zkusit tour do Irska sama na sebe, je tu nějaká dobrá duše, která by mi řekla co a jak to tam chodí? díky :)) pište email

20. února 2019 v 19:52
Legalizace
Piráti chtějí legalizovat prostituci v ČR .co si o tom myslíte?
20. února 2019 v 09:09
Kuvajt ZKUŠENOSTI
Právě píšeme z tureckého Istanbulu po čerstvé zkušenosti se "seriózní" agenturou angažující se v Kuvajtu.
Slibovali vysoké výdělky (až 220 dinárů/hod), bezpečnou práci, proplacenou letenku aj.
Mírné rozčarování přišlo hned po příletu, kdy jsme nebyly předem informované o nezaplacenem ubytování.
Půl hod před prvním klientem jsme se dozvěděly, že budeme dělat za poloviční ceny (srovnatelné s Německem) a to v kteroukoliv denní i noční hodinu (též byla domluvená prac.doba).
Vzhledem k tomu, že mě skolila nemoc a stěží jsem se držela na nohách (a taky jsem vůbec neměla dobrý pocit z agentury), jsem se rozhodla spolupráci ukončit a odstěhovala se na vlastní náklady na hotel. Tím jsem to pokládala za ukončené, kamarádka se rozhodla zůstat.
To nejhorší ale teprve přišlo.
2 noci před odletem vtrhla do mého hotel.pokoje policie, která mě zatkla (čtěte správně, vůbec jsem na tom hotelu nepracovala).
Následujících 50 hodin na cele, kde jsme s kamarádkou strávily nejhorší chvíle života, bych nikomu nepřála.
Sraní do díry v zemi (žádný toaletní papír), jakkoliv absence hygieny, pod 24 hod dozorem včetně osobní prohlídky (i pod spodním prádlem), nemožnost zavolat domů, nedostatek spánku ve špinavé dece na podlaze v přítomnosti 20 hlučných černošek je jen zlomek toho, čím jsme si musely projít a co nás ještě dlouhé týdny bude ve snech pronásledovat.
Následovala vymodlena deportace a slzy štěstí, že to máme za sebou.
Za mě můžu říct, abyste si dávaly pozor a nedopadly jako my.
Jejich tel. Č.
+491 7679223910
+420 704 761 806
+420 770 630 503
20. února 2019 v 01:32
Odpověď na Anglii
Bydlela jsem v Anglii pět let a snad každý kdo dělá v v Anglii ví že Leden a únor a občas půlka března je úplně ale úplně mrtvá v práci dělám už osm let bydlím zpět v Čechách a už jezdím pouze Irsko nic víc projela jsem Německo Švýcarsko Finsko Norsko Austrálii A když máte správné fotky Irsko je nejlepší jak na klienty na peníze a jsou suprový i hotely a apartmány takže mě už nikdo jinde neuvidí
18. února 2019 v 20:55
Jojo
To určitě někdo bude dělat v bordelu za litr
18. února 2019 v 20:39
Praha
Holky,hledam stihlou kamosku na privatek na Pze 5,dobre financni podminky,30/70 pro tebe.Jestli ma nekdo zajem pisnete na e-mail
sedmikraska27@post.cz.
17. února 2019 v 11:37
Jana
16. února 2019 v 19:18
Holandsko
Co si myslíte o téhle práci v Holandsku cenný jsou úplně všude dokurveny byla jste některá zkusit Holandsko???
16. února 2019 v 15:05
R-kiosek
Ahoj holky, je nekdo ve Finsku? Potrebovala bych neco privest z R-kiosku :D prosim prosim
15. února 2019 v 10:06
Jana
Ahoj, ja vim, napis email:)
15. února 2019 v 07:31
Pre 13:55
Je vela dievcat co nevedia robit nic ine len prostitutky.
Na tvojom mieste by som si urobila neake rekvalifikacne kurzy a otvorila si vlastnu zivnost.
Tiez som to urobila a teraz mam prace dve.Cestujem po svete na tours a ked som doma tiez zarabam peniaze.Kazdy den tak mam pravidelny prijem.
14. února 2019 v 22:25
Jana
Ahoj holky nevíte o něčem v Praze kam chodí jen cizinci? Jsem mlada štíhlá holka pro všechno, bydlím v Praze. Hledám privydelke
14. února 2019 v 18:21
Líba
Já jela Finsko a Irsko a super :). Chtěla bych zkusit i Německo, někdo zkušenost?
14. února 2019 v 18:07
17.30
Asi spatne obdobi vsude. My jsme s kamoskou prejely z Anglie do Irska a zadna hitparada. Denne 200-300, takze pri nakladech tady zbyde sotva polovina penez. Asi si dam pauzu a zacnem jezdit az tak v dubnu.
14. února 2019 v 17:30
Jde to ted vubec nekde?
Jak Vam to jde v zime na tourech? Jezdim Norsko a Finsko a moje posledni toury jsou katastrofa. Tak si rikam, jestli je to tou zimou, nebo jezdim moc casto na ta sama mista...
14. února 2019 v 13:55
Aja
Chci s tím už seknout. Dělám to 6 let a mám k tomu uz odpor. Dřív me to docela i bavilo, ale teď se musím přemáhat. Hlavně mám přítele, který to neví a já z něj nechci dělat idiota. Jenže průser je ten, že neumím nic jinyho. V životě jsem nedělala normální práci, nemám žádnou praxi, nic. Nekam do fabriky nechci. Vubec nevím co mám dělat.. Nemám ani co napsat do životopisu. Co budete jednou dělat vy, až s touhle prací skončíte? Byla jsem nepatrná a ví to o mě dost lidí. Říkám si, že se možná odstehuju někam daleko, kde nikoho neznám a začnu nový život. Ale nevím zda na to mám koule.
14. února 2019 v 12:46
Privat
14. února 2019 v 12:33
Privát
A dáš na sebe nějaký kontakt? Díky

14. února 2019 v 10:45
Privat
Do finska jezdím sama na sebe. Hledám něco na 5-7 dní max. nevyplatilo by se mi jet na tak krátkou dobu do Finska.
14. února 2019 v 10:40
Privat
Zdravím, Kdyby si chtěla vyrazit na tour do Finska, můžu ti dělat operátorku :). Můžeš vyrazit klidně hned a nikde se neregistruješ :). Pro více info :
lenka.karkudova@seznam.cz