Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. ledna 2014 v 18:30
Finsko
Mne take vyhodil spravce,zadna policie (Forenom - Lahti)
15. ledna 2014 v 18:28
Finsko
Aha, tak v te Vaante je to asi prisnejsi...nejaky zkusenosti z Helsinek Forenomu?
15. ledna 2014 v 18:25
Finsko
Mne prisel vyhodit ve Vaante normalne nejaky chlap, jestli spravce, nevim... A chtel na me zavolat policajty
15. ledna 2014 v 18:18
Finsko
to by me taky zajímalo, jedine byty z realitek.....
15. ledna 2014 v 18:15
Finsko
A kdyz jsme tedy u toho ubytka, kde se tedy ubytovavate na apartmanech?
15. ledna 2014 v 18:14
Finsko
Opravdu, penize pry nevraceji, obvolala jsem snad celou kancelar. A poslou jen mail. Slecna co byla taky ve Forenomu byla pres agenturu a jim take napsali jen mail ze maji ihned opustit apartman,ze se zablokuje kod. Pro poruseni podminek a jestli ho neopustim tak bude zavolana policie
15. ledna 2014 v 18:03
Finsko
promin? to by snad dosla policie hned, kamarádku když vyhazovali, policie hned prijela.
15. ledna 2014 v 18:02
Finsko
Jak ti nemohli vrátit peníze? to snad nemysli vazne? napsali aspon důvod? V prosinci i po novem roce nam to slo dobře . prosinec byl ale lepsi..to slo super. .....pokud mas svou kartu tak to chápu, to jsem slyšela, ze to vyhazuji....
15. ledna 2014 v 17:58
Finsko
Me poslali mail ze mam ihned opustis apartman za poruseni podminek a pak mi napsali mail ze pro vice informaci kdyz budu chtit vedet tak mam kontaktovat policii.
15. ledna 2014 v 17:56
apartmany Finsko
ahoj holky, a muzu se zeptat jak probiha vyhozeni z apartmanu? :( prijde i policie?
15. ledna 2014 v 17:54
Finsko
Tohle nebylo nic proti tobe, jen pisu svou zkušenost !!!! aby holky vedely, ze ne kazdou , pokud tedy nejakou holku vyhodi.. .my tam byly a vse probihalo v pohode . Mozna slo o stesti, mozna ne. asi je to individualni.
Takze mi prijde , ze místo kam jit tu nikdo neporadi, naopak odkud vyhazuji je tady toho vic nez dost, zvlastni.....
takze ja psala za sebe a svou kamarádku!!!
15. ledna 2014 v 17:48
Finsko
Tak nevim proc tady nekoho obvinujes,ze pise nesmysly. Ja byla ve Finsku naposledy v srpnu (ted jezdim Nemecko) a z Feronomu me vyhodili! To mi chces rict,ze jsem si to jako vymyslela jo? Byla jsem ve Vaante a ano presne tak,jela jsem domu,neznam jine misto,kde se ubytovavat. Do Omeny take nemuzu. To ze tebe a kamaradku nevyhodili neznamena,ze nevyhodily ostatni holky. Mne spis prijde jako nesmysl tvuj prispevek,rada asi delas ostatnim zle,at si je klidne vyhodi,ze? holky tady myslim pisou sve zkusenosti a ne vzdy to musi byt lez...ja tomu verim,protoze jsem z tech pitomych Forenomu letela take. Jsi hloupa,pokud to beres podle sebe jen. A ne,rezervace nebyla z me karty (na karte bylo muzske jmeno!) - nejsem padla na hlavu. S pozdravem Nikola
15. ledna 2014 v 17:46
Finsko
Me rezervaci z Forenomu zrusili a nevratili penize ale je fakt ze jsem to platila z me karty, protoze bohuzel nemam moznost z neci jine,natoz z panske... A slo vam to ted v lednu vubec?
15. ledna 2014 v 17:42
Francie
A kam jezdis Tino?
15. ledna 2014 v 17:41
Finsko
Holky proc tady pisete nesmysly? vractila jsem se ted z Helsinek s kamarádkou , byly jsme na Forenomu-- dal od centra a potom na Omene..a všechno bylo v poradku. Zajimalo by me, kde se tedy chteji ty chytre slecny ubytovat, když odevšud vyhazuji. to letíme domu jen tak ze dne na den? a ta hlavni věc - to si bookojete pokoje na sve jmeno se svou kartou? to se pak nedivim. pripada mi, ze to tady někdo pise schvalne, aby nemel konkurenci.
15. ledna 2014 v 17:32
Francie
Napis mail prosim, rada bych jela :)
15. ledna 2014 v 17:25
Francie
Hledam nekoho kdo by se mnou chtel jet na tour do Francie,zacatkem dubna zrejme...jezdim uz dlouho,ale nechce se mi jezdit samotne. Tina
15. ledna 2014 v 16:54
Finsko
15. ledna 2014 v 16:53
Finsko
Aha,tak to nevim,to se omlouvam,projedu to dozadu...
15. ledna 2014 v 16:51
Finsko
Hele, o forenomu uz se tady psalo pred Vanocema ze vyhazuji