Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
29. ledna 2013 v 14:34
nika
Ahoj holky. Nemáte některá zkušenost se Švýcarskem? Prosím o kontakt chtěla bych vycestovat, ale nemám operátorku ani info jak to tam chodí
29. ledna 2013 v 14:16
Rakousko
studio u Nikči ? máte některá zkušenosti ? slyšela sem na to dobré ohlasy,tak se jdu zeptat ....
29. ledna 2013 v 12:44
finsko
no zalezi jak jedes. jsou i agentrury, kde maji ubytovani nasmlouvane a majitel to vi a nic se neresi...pokud nekdo jede sam na sebe, bez informaci tak je to tezke...
29. ledna 2013 v 12:25
pro selmicka
ahoj tak t ojsi tady jedna z opravdu mala která zatím má ještě štesti,ale jak sis mohla pročíst tak už před vanocemi klienti řikali sami divkám jak to v novém roce bude. psala to tu jedna slečna. jestli ti to funguje hodně štesti,ale ja už nikdy být zavřena v cizi zemi? no to ne .jinak všem hodně štesti ZDRAVÍ a penízků
29. ledna 2013 v 12:02
Petra
dobře naivní slečna Jana a určitě jestli nějaká slečna, by věděla o wow age tak si ji nechá pro sebe nebo kamarádky, ale nedá cizí holce hahahah dobře naivní jsi.
29. ledna 2013 v 09:40
to jana
1500 e denne a ve francii? to jsi mě pobavila. Pokud jsi pěkná, máš chování, služby a pěkné fotky, hlavne jsi také mladá , tak ve finsku uděláš kolem 1000 e denne. Ale ve Francii, no nevím holka. Hodně štěstí a doufám, nejsi taková ta průměrná holka, s ksichtem nic moc, postavou nic moc a nečekáš že uděláš miliony okamžitě, jakmile se někde objevíš, takhle to totiž nefunguje nikde a nikdo Ti nikdy nemůze zaručit, že si vyděláš 1500 e denně.....pokud ano, tak lže. Hodně štěstí přeji, nic ve zlém
29. ledna 2013 v 09:07
jana
Ahojte. Hledam nejaku agency do francie. Muzete mi dat kontakt? Potrebujem denne vydelavat tech 1500 eur. Dekuji
28. ledna 2013 v 19:55
selmicka
to finsko mi přijde divný, teď jsem tam byla a v pohodě
28. ledna 2013 v 15:43
sandra
opět bych chtěla upozornit na EVU PARker inzeruje práci v NY a Dubai. Je to podvod...nevím co s toho slečna má...ja jsem si přčetla je to nějaká Ivana .....tak pokud jí někdo náte osobně a nebo víte něco o její osobě - kontaktujte mě!!!!! je to opravdu nehorázná kunda nechat holky koupit letenku visa a pak je nechat bez pomoci na letišti ( vlastní zkušenost) jsem v Dubaji - poud tu někdo jste ozvěte se mi.....děkuji Sandra
praczahr@seznam.cz
28. ledna 2013 v 13:11
Petra
protože paní Katy bydlí v Mexico city tak se jí už nechce přejíždět že!!!
28. ledna 2013 v 10:34
finsko
holky, dej te si velký pozor ve Finsku. Jsem tu už po 10 krát a takto špatný tour jsem ještě neměla. To že zákazníci vyjednávaju 80 eur za 30 min a full service, už dávno ignoruji. Orál do konce za 60 eur i to. Uplne se pokazily, ale však najdou se i tací co zaplatí normální cenu. Ale jsem tu už 7 den a vy hodili mě ze všech mých ověřených apartmánů. Uplne že z každému. Při bookingu však musím dopředu zaplatit apartmán, nechají mě stále jen do prvního rána a v Tampere mě vyhodili o 1.00 v noci. Stále přijde majitel či zástupce té společnosti co mám pronajaté s policií a musím ihned odejít. Už jsem vystřídala i několik kreditní karty s jiným jménem na kartě i všechno. Ale prostě mi nic jiného nezbývá jen si koupit letenku a odletět. Protože sledují web a kde jdu tam hned volá ten policista a dává mě hned vyhodit venku. Jediné je abych pracovala po 1 dni ale to se nevyplatí protože check in je od 16.00 a dokud se začne pracovat je i 17.00.
Všude už dávají na potpis prohlášení že víme že je prostituce nezákonná a že ji nemůžeme vykonávat na pronajatých zařízeních. Mnohé adresy jsou tak prepáletné že vás už ani neubytují. A pokud jste měli někdy policejní kontrolu a vyfotili si vaš pas a založili do spisu, tak ten seznam maji k dispozici všechny ubytování zařízení hotely i apartmánové společnosti. Takžte to hned kontrolují. A v Oulu mi společnost stáhla pokutu 300 eur z karty za to že jsem tam pracovala. Poslali mi mail, že jsem porušila pravidla. Takže hodně zdaru a buďte opatrné.
28. ledna 2013 v 03:56
Jana
Prekvapuje me, ze si Katy vybrala zrovna Mexico city a ne rezorty jako Cancun nebo Puerto Vallarta. Ty jsou bezpecne, plne Americanu a nejsou tam zacpy. Byla jsem v Cancunu na dovolene.
28. ledna 2013 v 00:47
mexiko
rozumna inteligentni holka a svetem skusena,urcite nepude slapat do mexika,to spis do USA..co te caka v tem mexiku?jenom ta chudoba,vzdyt tam slapou i desetilete deti,na ulici..vic koukej CNC..a to jsou pravdive spravy.lituji ti holky ktere ti nalitnou,ale to je uz kazdiho vec,raz se ti to vrati a pak budes ronit krvave slzy!!!
27. ledna 2013 v 23:47
Iveta
pro Amandu.
Prosím tě,co to tady meleš?Komu to píšeš?Tyhle stránky jsou pro normálmí holky,co tuhle práci dělají v cizině,chtějí si pomáhat a ty sem vlítneš a vytahuješ se nad něma,jako kdyby si nebyla jako ony!
To ty ale asi nejseš se svým slovníkem a vulgarismem!Představuji si tě jako silně zakomlexovanou a zlou megeru,možná slovenskou cigánku,které ujel poslední vlak.
Jdi na slovenské servry a tam urážej!
27. ledna 2013 v 21:00
Lena
ahoj, ta Kanada mě také zajímá, dáš sem tedy svůj email? Můžu Tě zkontaktovat? Děkuju
27. ledna 2013 v 20:51
Petra
ahoj holky, reaguji na Mexico pani Katy jak se tady velmi rozepisovala, napíšu vám tady můj a kamarádky zážitek. Z počátku komunikace velmi dobrá a vstřícná. Po několika emailech začala měnit podmínky spolupráce najednou, že nepřispěje na letenku ani na bydlení. Nechtěla nám dát ani telefonní číslo a jak bychom ji zkontaktovaly z letiště? Dne 16.1.2013 měla moje kamarádka odletět do Mexico city a paní Katy jí 15.1 den před odletem napsala: nejezdi. A to bez udání důvodu. Myslíte, že je to férové? Jak ji tady "některé" slečny obhajují je až do očí bijící.
27. ledna 2013 v 20:24
Kanada
ahoj, já jsem byla v Kanadě 2 měsíce a fakt jsem si dobře vydělala. Paní mi vybavila pracovní povolení, pracovala jsem jako erotická masérka. Pracovala jsem v 5 městech. Velmi příjemný lidé, super zákazníci, profesionální přístup. Nemůžu říct nic špatného. Já se je zeptám jestli má zájem o další slečny z EU a pak ti sem dám svůj mail. Sem to psát nebudu. Neboť vidím, že to nemá cenu sem dát nějaký spolehlivý kontakt.
27. ledna 2013 v 19:24
Amanda
tak tomu sa ty hlupana musim iba zasmiat!co ty vies kde ja vsade som bola na dovolenke?ja som bola uz po celom svete v najluxusnejsich hoteloch,a videla som tu beznu chudobu.sice som nebola v mexiku ale bola som v inych roznych tropickych krajinach,a viem ze je tam viac chudoby ako bohatych,a nebudem tu tie krajiny ani menovat,do mexika som mala ist iba na dovolenku a nechcela som tam ist radsej som sla na kubu!a nesla som tam nikde slapat iba dovolenkovat s jednym bohatim klientom a po roznych krajinach,ale s klientom z europy,takze som tam nemusela fajcit ciernych ako ty!takze som ako ty vravis urcite ina trieda ako ty!a nemusim fajcit turkov ani ciernych mexicanov!a dokazem si pekne zarobit aj tu v europe,a nebudem ohrozovat svoj zivot ako ty!asi keby tam bolo tak dobre tak by mexicki ludia nechceli odtial utekat do severnej ameriky ci europy,asi si niaka chudera,ktoru pase niaky mexican a ty chces vsetkym babam vnutit ze ako tam je fajn,inac by ta ten cerny mexican odstavil!
27. ledna 2013 v 19:17
Kanada
ahoj holky nemáte info na kanadu Toronto?? erotický masáže??? dekuju
27. ledna 2013 v 19:06
Andrea
ahoj holky, co říkáte na Dubaj? nějaký kontakt nebo rada? děkuju