Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. listopadu 2012 v 23:10
Ivca
Tam uz alespon Vime kdo tu neustale pise o Mon cheri,Ono ji tam vyhodily ze okradala s Bonus kartickami...tak se msti
12. listopadu 2012 v 23:07
Ambiente Rose-red Rose
LINDA DELA KURVU V DORTMUNDE,POSLU UDKAZ,HRAJE SI NA PASACKU ...
ONA TOTIZ S TOU SVOU VELKOU PRDELI A HNUSNYM KSYCHTEM NIKDE NEVYDELA!!!
OSOBNE JSEM BYLA U TOHO KDYZ HOLCE MICHALA NECO DO PITI!!FAKT SE NA TO VYKSLETE ,JE TISIC JINNYCH PRIVATU
12. listopadu 2012 v 22:56
Red Rose
Holky upozornuji Nejezdete tam,okradou vas a jeste vam nacpou drogy!!!ta holka Linda lesingerova ma Co Dela reklamu ma za kazdou z vas 200 EUR ,uz je taky Nahlasena s obchodovanim s lidmy to je kuplirstvy!!!!
12. listopadu 2012 v 22:52
divoka_kraska
Holky co Dubaj máte někdo dobrý kontakt? tip? díky mooc
12. listopadu 2012 v 22:46
Pohlidam
Pokud nekdo potrebuje pohlidat decko tak jsem k dispozici 24/7. Cely den,vikend,tyden i 14 dni tak neni problem. Zkusenosti mam velike. Muzu u me doma ci u vas. Mam k dispozici dokumentaci. Vice info pres mail ci osobnim setkani.
bambini4you@seznam.cz
11. listopadu 2012 v 21:00
pro natalli
Já určitě doporučuji
ellen.carr@seznam.cz
ta ale též nebere každého, dost si vybírá a bere si dost málo :)
11. listopadu 2012 v 20:45
for natalli
prosimtě poradim ti hlavně ne tu přes paní Janu Benešovou , zkus napsat na
citytourservise@gmail.com to je paní Petra Pánková , ta si bere 50% a nebo na
jan.milnbauer@googlemail.com ten bere 40% , ale ona preferují osobní setkání,chtějí,aby přes ně jely jen holky,které znají osobně .. hodně štěstí :)
11. listopadu 2012 v 20:24
natalli
Ahoj holky neporadily by jste mi někdo njakou dobrou a ověřenou agenturu do Finska? Děkuji
11. listopadu 2012 v 14:23
Mnichov
je jiz slaby. ja tam zacala jezdit pred peti lety.. a pred dvema jsem zkoncila. uz to neni co byvalo. jestli za den budu mit 50 nebo 250 eur, je to slaby. byla jasem zvykla mit za tyden 5 az 6 tisic. ted tam na to mohu zapomenout.
11. listopadu 2012 v 14:10
pro Lindu
zamotavas se do neceho ceho budes litovat
11. listopadu 2012 v 13:09
Jarka
jo to Lenka Kamenarova,snazi se uchytit kde to jde,je uplne v prdeli,majitel ambiente ji nechal a ona ted suka s jeho pravnikem za to ze ji zaplati najem
chudak to dite co ma matku co fetuje a suka za najem...
11. listopadu 2012 v 12:55
red rose
HOLKY POZOR!!!!! na privat pod mailem
karolina.zahora@gmail.com je to byvala kurva prodava holky!!!vydelate u ni s tezi 50 euro denne a jeste vas ona osobne uda ze neplatite dane!!!jmenuje se Lenka ,vystupujepod ruznymi meily ,poznate ji podle toho ze ma hubu napichlou jak kacer a jezdi ve starem hnusnem mercedesu!!!fakt bacha na ni ...dostanete se do problemu ,jede na kokainua bude nutit i vas
11. listopadu 2012 v 10:46
Monča Brno
Kamada - Toronto
kdyby chtěl někdo zkusit Toronto,majitelka ja češka,podmínka věk do 35 let,pomuže s vyřizováním víz a prac. povolení,jsou to er.
masáže,email:tomkenspa@mail.com
9. listopadu 2012 v 21:16
Maria
Nevíte někdo nějaký privát v Belgii ? dobrý ? kde se dobře vydělá ?? díky moc
9. listopadu 2012 v 16:36
kaja
zadne kluby, jen privaty
9. listopadu 2012 v 13:30
Nikola
Tak to asi neni moc dobrá kamarádka :-/ nojo,jak jde o prachy,lidi jsou mrchy
9. listopadu 2012 v 13:23
Jana - pomoc
Ahoj holky, kamarádka mi říkala, že ve Vídni je nějaké studio, kde se dají vydělat opravdu dobré peníze. Už tam byla 2x a vždy se vrátila spokojená. Nechce mi ovšem dát kontakt, může mi někdo pomoc??
9. listopadu 2012 v 10:55
Jaja
ok dekuji za radu
9. listopadu 2012 v 10:45
pro sandru
zkus to v moncherie napoprve. pak muzes zkusi i nejake nocni kluby, Pascha je dobra. ale to musis umet nemecky.
9. listopadu 2012 v 09:58
Jaja
Ahoj,ja urcite zkusim to moncheri ,hodne se o nem pise...tolik prispevkua jeden privat!!!cim vic se o nekom pise tim to bude asi lepsi protoze kazdy jen zavidi!!!!!jdu do toho a pak hned napisi