Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. října 2012 v 22:24
ALIS
JA PISI TO O KATERINE-OKRADLA MOU KAMARADKU !!!!Allis-00420733276622
15. října 2012 v 21:34
Marcela
ahoj holky
davejte si pozor na Katerinu (rika si taky Kristina) Krausova, pohybuje se v Anglii a nebo v Nemecu. je mala, tlusta a ma asi 26 let. Pred tremi dny mi na hotelu v Peterborough mi ukradla z hotelu 1000 £, vsechny moje penize.. Fakt bych to nikomu neprala aby si to zazil nekdo dalsi a nechci aby,se to znovu opakovalo. Vsechny vime ze tahle prace je drina a nechapu co to je za spinu kdyz si mesic hraje na kamaradku a pak udela neco takovyho. a zjistuji ted nejsem jedina,koho okradla, pry i nejakou slecnu v nemecku. chtela bych ji tady vzkazat jednu vec: svet je maly a ver tomu ze ja tohle jen tak nenecham a velice brzy uvidime!!!
15. října 2012 v 21:24
Susan
Christina Du fettes, stinkendes Tier + Tina Du indische Schlampe - ihr 2 Fotzn, Schlampen, Zigeunerdreck
14. října 2012 v 22:40
Nikola
V Čechách se tomu říká privát a v Rakousku studio,to je asi jedinej rozdíl
14. října 2012 v 22:33
Bokina pro Nikolu
Jaký je rozdíl mezi studiem a privátem? Jako že je to něco velkého nebo?
14. října 2012 v 20:21
Susan
14. října 2012 v 20:08
Lucie pro Nikola
Děkuji za informace
14. října 2012 v 18:38
Nikola
Já byla ve studiu jednou a je to úplně stekný,jako na privátě,jenom tomu říkají studio.Ale dlouho jsem tam nebyla,měly nízký ceny a skoro všechno v ceně.Kromě toho to tam je legální,takže každej tejden musíš k doktorovi na kontrou a odběry :-/
14. října 2012 v 18:18
Lucie
Ahoj, uvažuju nad prací ve studiu ve Vídni. Jak probíhá práce ve studiu? Byla jsem jenom na privátě...
14. října 2012 v 14:35
Tina
ahoj holky
davejte si pozor na Katerinu (rika si taky Kristina) Krausova, pohybuje se v Anglii a nebo v Nemecu. je mala, tlusta a ma asi 26 let. Pred tremi dny mi na hotelu v Peterborough mi ukradla z hotelu 1000 £, vsechny moje penize.. Fakt bych to nikomu neprala aby si to zazil nekdo dalsi a nechci aby,se to znovu opakovalo. Vsechny vime ze tahle prace je drina a nechapu co to je za spinu kdyz si mesic hraje na kamaradku a pak udela neco takovyho. a zjistuji ted nejsem jedina,koho okradla, pry i nejakou slecnu v nemecku. chtela bych ji tady vzkazat jednu vec: svet je maly a ver tomu ze ja tohle jen tak nenecham a velice brzy uvidime!!!
14. října 2012 v 02:05
Rebeka pro Natali
Já mám zkušenost spíš naopak - Belgie katastrofa a Německo v pohodě, tam se ráda vrátím. Čechy Slovensko vůbec!!! V Německu jsem byla v Moncheri a nemůžu si na nic stěžovat. Výdělek nejlepší ze všech, co jsem kde byla.
Katko - Jo jo, taky chodím na vlásky k Dlouhovlásce, mají tam skladem i extrémně dlouhé vlasy a to je něco pro mě
14. října 2012 v 00:50
Lenka
to telefonni cislo je na Jitku do Moncherie, Mnichov. staci si to vyhledat.
13. října 2012 v 12:03
Lenka
13. října 2012 v 11:54
Katka
Ahoj holky,mohu doporucit prodluzovani vlasu u dlouhovlasky.cz jsem naprosto spokojena!!!!
12. října 2012 v 23:53
Natali
Holky poradte kde to tak nejak jde ? byla sem belgie docela okey nemecko katastrofa ... a ted sem slovensko anic moc .. poradte ... sem zoufala :(
brucik@email.com
12. října 2012 v 22:20
pro sweet ilonka
a kde si kocka? 3 a pol je pekny zarobok...
12. října 2012 v 16:45
Bokina
Je nejlepší německo?
11. října 2012 v 23:25
Tina
ahoj holky
11. října 2012 v 23:18
Filoména
dekuji za příspěveček,asi Fan Club
11. října 2012 v 22:52
pro Terezku a Filomenu