Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. listopadu 2013 v 23:39
Pro Vlastu
Tomu ze i kdyz jsi mela 10 klientu tak jsi 4 vzala gratis protoze 40 procent odevzdavas agenture, mozna 50 procent tomu se smeji.
7. listopadu 2013 v 23:28
vlasta
Nevim co to znamena?Ale kamaradka, ktera take jezdi Irsko to tu ma super takze nevim cemu se smejes?
7. listopadu 2013 v 23:11
Pro Vlastu
:D :D :D
7. listopadu 2013 v 23:11
Finsko
Prosimte Finsko je jedna z poslednich zemi kde frci revicka, oni se na revicka nekoukaji, pokud mas operatorku ktera ti zveda telefony tak mozna pokud si je ale beres sama tak mas tak 400-500 euro denne, mozna jsi mela 700 euro za den ale cast z toho si nekomu davala takze jsi ve finale taky mela v prumeru tech 500 euro za den ;)
7. listopadu 2013 v 22:58
Vlasta
Ja jsem prvni den v Irsku a poprvé a 10 klientu tak snad to pujde
7. listopadu 2013 v 22:57
Pro Finsko
To je totalni blbost 400 eur za den ve Finsku. Byla jsem tam pred tydnem a vydelala jsem si nejmin za den 700 eur, jinak kolem tisicky.. Staci mit hezke revicka a jde to !
7. listopadu 2013 v 22:09
Kate
Zkus Belgii tam to brunetkam a cernovlaskam jde pry dobre :) hold musis zkouset nikdo ti nikde nezaruci vydelek, klidne se ti muze stat ze prodelas.
7. listopadu 2013 v 22:06
Finsko
V prumeru tak 400 euro za den vice ne.
7. listopadu 2013 v 19:36
Finsko
Prosim Vas holky.. Kolik se da vydelat tedka ve Finsku v prumeru? Diky Petra
7. listopadu 2013 v 19:24
kate
pokud jsi spokojena ve finsku proc chces menit?
7. listopadu 2013 v 19:04
Kate-kate
Holky, která z Vás, prosím prosíííím, poradí nějakou spolehlivou agenturu ? jela jsem jednou Irsko, tam mi to nešlo, pak pravidelně Finsko a tam jsem byla spokojená. Teď bych chtěla zkusit jinou zemi, kde by se dalo vydělat, teda resxpektive kde by mohla vydělat holka stejného typu jako já - hodně vysoká a štíhlá černovláska, hodně atraktivního vzhledu ... Je to akutní, chtěla bych do týdne vyjet,,,, Prosím poraďte kde a s kým vyjet za prací, děkujuuuu. Případně mail
Sweet-kate@email.cz
7. listopadu 2013 v 11:25
Francie
7. listopadu 2013 v 11:13
pro FRANCIE
Ja ve Francii jeste nebyla,ale klidne bych to s Tebou zkusila :))
7. listopadu 2013 v 11:12
Kate-kate
Ahojky holky. Muzu se zeptat, kde to momentalne frci ??? Byla jsem kdysi v Irsku, ale neslo mi to tam,pak jsem nekolik mesicu jezdila Finsko a byla jsem spokojena,,,Ted bych chtela vyjet zase,ale jak tady ctu, tak finsko je uz pase... Jsem hodne atraktivni,stihla a vysoka cernovlaska,kde bych se mohla uchytit ??? Nenasla by se tady pripadne nejaka kamoska, co by chtela jet semnou ? Ve dvou se to vzdycky lepe tahne :)) Je mi jedno kam,kazdopadne bych chtela do tydne, max do 14dni odletet ... Piste pripadne na email:
sweet-kate@email.cz Za nabidky dekuji,SPECHA!!!
7. listopadu 2013 v 07:43
Francie
Ahoj holky.. Nema nekdo zajem cestovat Toury po Francii ve dvojici? :) Nejake zkusenosti jiz mam,ale myslim ze je lepsi kdyz se jezdi ve dvou... :p
7. listopadu 2013 v 07:27
Pro Terezu
Ja v Kanade delala rok (nakonec me bohuzel vyhostili),hledej eskortni agentury a ne privaty. Eskortni agentury si nikdy neberou pulku,berou si napr.80 dolaru z klienta a zbytek je tvuj. Na privatech jsem byla 5 mesicu,nez jsem zjistila,ze esc jsou mnohem lepsi. jak tady nekdo pise,privaty si vazne berou pulku. Pronajmens si byt a budes jezdit z domova. V Torontu se da udelat 12-17 tis mesicne v cistem,ale musis byt na tel. vazne den i noc. Prace mas vetsinou dve,tri denne,nekdy vic nekdy min. Pronajem bytu kolem 3000/mes. V Ottawe jsem mela 18 tis za mesic v cistym a pak me chytli.....Penize posilat domu,kdyby te nahodou chytli,at ti je nevezmou (i kdyz mne je nechali,ale nevis,na koho narazis). kanadu muzu doporucit holkam,co se neboji,ze je proste chytnou. Vydela se a vydela se hodne,ale je to risk. Mne za to ten risk stal,koupila jsme si pak v Praze byt. Pokud bych delala v Evrope,pochybuju,ze bych za 8 mesicu vydelala na byt.
7. listopadu 2013 v 07:27
Pro Terezu
Ja v Kanade delala rok (nakonec me bohuzel vyhostili),hledej eskortni agentury a ne privaty. Eskortni agentury si nikdy neberou pulku,berou si napr.80 dolaru z klienta a zbytek je tvuj. Na privatech jsem byla 5 mesicu,nez jsem zjistila,ze esc jsou mnohem lepsi. jak tady nekdo pise,privaty si vazne berou pulku. Pronajmens si byt a budes jezdit z domova. V Torontu se da udelat 12-17 tis mesicne v cistem,ale musis byt na tel. vazne den i noc. Prace mas vetsinou dve,tri denne,nekdy vic nekdy min. Pronajem bytu kolem 3000/mes. V Ottawe jsem mela 18 tis za mesic v cistym a pak me chytli.....Penize posilat domu,kdyby te nahodou chytli,at ti je nevezmou (i kdyz mne je nechali,ale nevis,na koho narazis). kanadu muzu doporucit holkam,co se neboji,ze je proste chytnou. Vydela se a vydela se hodne,ale je to risk. Mne za to ten risk stal,koupila jsme si pak v Praze byt. Pokud bych delala v Evrope,pochybuju,ze bych za 8 mesicu vydelala na byt.
6. listopadu 2013 v 21:43
Pro Terezu
Ano to ano ale pokud budeš dělat v Kanadě na privátu tak ti půlku vezmou, takže ve finále na tom budeš stejně jako kdekoliv v Evropě.
6. listopadu 2013 v 21:30
Tereza
Holky muzete mi dat kontakt na tu Kanadu? Ja uz 2 mesice nekoho hledam,ale zatim jsem se nerozhodla pro koho pojedu,tak bych rada napsala jeste nekomu. Jak tady slecna pise,ze nizke ceny,kolik na hod? Ja vsude videla tak kolem 400-600 dolaru na strankach.
6. listopadu 2013 v 20:55
pro Martinu
Ahojky Martino.. Jestli chces muzes mi napsat na email
nataly.peake@gmail.com . :) Jezdim sama na sebe toury..Naty