Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. srpna 2013 v 23:46
Irsko
20. srpna 2013 v 23:08
Pro ???
a proc bych mnela ??? kdyz ma nekdo zajem ozve se a napise mi svuj :) nepotrebuji dostavat emaily typu spamy atd :)
20. srpna 2013 v 18:19
???
Pro Pro Vsechny
Nechapu proč tady nenapises svuj email když tady neco nabiziz??
19. srpna 2013 v 11:10
Pro Vsechny
Nabizim tour po Zemich Jakozto jsou Belgie, Holandsko, Recko, Turecko, Anglie - klientela rozsahla deleni procnt ze zisku i nakladu 50/50 po 2 a vice tourach zvedame deleni zisku pro divky na 60% a my porad platime 50% nakladu, Lukrativni podminky, Bezpeci a prace zajistena. Pribirame par devcat jeste do naseho kolektivu pokdu ma nekdo zajem nechte mi tu na sebe email napisu podrobnejsi info :)
19. srpna 2013 v 07:20
Sasko-pro začátečnice
holky nedohazuji :-) Jen šéfová je hodná a napadlo mě dát kontakt někomu,kdo potřebuje pár korun a chce mít jistotu, že dojede někam kde to vede ženská-paní a není nic ,,povinností,,-služby..
19. srpna 2013 v 07:19
Sasko-pro začátečnice
18. srpna 2013 v 21:51
Kim
Jo,jo Ládík, presne ako píšeš, viac štastia ako rozumu :D
18. srpna 2013 v 15:48
Claudie
Angelika:
Byla si u nej,jo? Jak si dopadla? Neznam slova co by ho vystihla :D On je vrchol vseho, naprostej jednoduchej idiot, co ma bohuzel vic stesti nez rozumu!! Bohuzel jsem mela taky tu "cest", milion problemu, nulovy vydelky a nakonec jsme skoncili bez zaplacenych letenek na hotelu kterej jsme si platili sami..nepracovalo se, nereagoval..jen milion slibu!! :D :D Dobra skola zivota, uz nikdy vic!! :D Takze se pridavam k Angelice, holky neblaznete a nejezdete, pres maily je v pohode, zajima se, spolehlivej a milion dobre znejicich slibu, realita je naprosto jina! Jen z Vas taha penize, nauctuje Vam cokoliv, klientela nic a ve finale si za to muzeme sami! :) Dikybohu, uz je hodne znamej...ale inzeraty na Privat-Pleasure ( Porstmouth, Kent, Maidstone ) rovnou ignorujte ;) Jen dobra rada, nestoji to za ty nervy, problemy atd :) Zdravim cigana Ladu alis Lewise :D :D
17. srpna 2013 v 14:01
JEZDIT VE DVOU-HLEDÁM
16. srpna 2013 v 15:41
Angelika
Holky POZOR POZOR POZOR !!!!!
Prave potvrzuji , ze Lewis z Anglie je takovej ubozak a lhar, zadny prispevek tady ,co je, ho zdaleka nevystihuje. Je to ceskej cikan, ktery si hraje na anglicana a ve finale vam vse rozumi . Vse, co nasliboval, samozrejme tak nebylo. Skryva se pod zenskymi jmeny v mailu apod,protoze k nemu uz nikdo nechce jezdit. Takze pozor na mail
priva-pleasure@atlas.cz - samozrejme to neni jeho jediny mail,takze pozor na mesta Maidstone a Porstmouth!!! Je to podvodnik. Neda se na nej spolehnout,snizuje ceny, sebere vam doklady,pomucky na praci vam neda,naprosto nekorektni jednani a to nemluvim o tom jake dela svinarny na holky.Proste pozor na nej holky. S pozdravem Angelika ( a kokta)
14. srpna 2013 v 16:01
Hledám spolucestovalku
Ahoj holky, hledám k sobě jednu pěknou a hlavně spolehlivou slečnu, která má fotky od Vávry. Vše je domluveno a zařízeno, krom letenky, kterou si hradíš ze začátku sama. Má kamarádka nemůže, tak hledám náhradu.. Nejedná se o Evropu, ale mnohem dál. Slečna nejlépe z Prahy, aby jsme se mohli popřípadě sejít. Bližší informace na e-mailu, pokud máte některá zájem, zasílejte prosím i svou fotku, klidně obyčejnou a já vše potřebné sdělím a domluvíme se :-) Odcestovat chci tak za měsíc.. Budu se těšit :-) Můj e-mail:
sweet.lill@email.cz
14. srpna 2013 v 10:31
Pro Alex
Psala jsem ti nekolik emailu mnela jsi dohodnuty termin a ted se neozyvas tak ja nevim co je s tebou !!!!
13. srpna 2013 v 22:25
Alex
13. srpna 2013 v 22:25
Alex
13. srpna 2013 v 18:05
Toury
Nabizim toury po Holandsku, Belgii, Recku a Istanbulu... deleni nakladu i zisku 50/50 po 3 a vice odjezdenich tours nabizime financovani 50% nakladu a bereme si pouze 40% ze zisku. Pokud mate nekdo zajem napiste email ozvu se vsem :)
12. srpna 2013 v 23:31
pro kluby v pohraničí
12. srpna 2013 v 18:31
PRO KLUBY V POHRANICI
Ja ted byla v Plzni a musis rict, ze paradni prostredi i sefova. Vydelky byly taky fajn :)
Na peivatku je i bar, takze kdyz mi pan koupil piti pri prichodu mela jsem z toho provizi. Muzu doporucit.
12. srpna 2013 v 12:52
Alex
Holky jak to jde teď ve Finsku nebo Holandsku diky
11. srpna 2013 v 19:47
Hledám spolucestovalku
Ahoj holky, hledám k sobě jednu pěknou a hlavně spolehlivou slečnu. Vše je domluveno a zařízeno, krom letenky, kterou si hradíš ze začátku sama. Má kamarádka nemůže, tak hledám náhradu.. Nejedná se o Evropu, ale mnohem dál. Slečna nejlépe z Prahy, aby jsme se mohli popřípadě sejít. Bližší informace na e-mailu, pokud máte některá zájem, zasílejte prosím i svou fotku, klidně obyčejnou a já vše potřebné sdělím a domluvíme se :-) Odcestovat chci tak za měsíc.. Budu se těšit :-) Můj e-mail:
sweet.lill@email.cz
11. srpna 2013 v 13:53
Fínsko
Jak to že ti vymazal kredity to neni možne!!