Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. února 2019 v 20:52
Pavla pro Niky
Ahoj,porad te jeste boli zada? Psala jsi,ze te boli uz nekolik mesicu,od kdy presne? Taky mne stale boli a nemuzu se te bolesti zbavit.
6. února 2019 v 14:58
Sociální fobie
Taky ji mám. Nebo je to jen silná introverze. Mezi lidi chodím ráda a občas s nima i ráda trávím čas, ale party, seznamování se a bytí ve skupině lidí ze mě vyloženě vysává energii. Nejlépe se cítím sama nebo v přítomnosti 1-2 lidí, kteří jsou na stejné vlně. Moje práce mi dává většinu společenského kontaktu, který potřebuji. Trocha sexu, trocha povídání, a nejlepší na tom je, že klienti vždycky po jasně stanovené době odejdou
6. února 2019 v 10:13
Barbara
Ahoj nevíte kdy začnou být zase normální kšefty? V zimě mám menší výdělky než obvykle. Březen je ok?
6. února 2019 v 00:07
hledame
5. února 2019 v 16:48
Pro sociální fobie
Léčila jsem se když jsem byla mladší. Dnes už to neřeším, pracuji sama, pratel mám málo, mám přítele a víc už nechci. Stále mi vadí chodit do společnosti lidi a bavit se, seznamovat ale dnes už o to nestojím vůbec. Driv me to omezovalo, ale je fakt že když dělám tuhle práci nemám žádný problém, jsem sama na bytě přijde klient a nevadí mi si povídat a všechno možný. Co mi vadí jsou sociální sítě, nic tam nedávám..nevadí mi když je to anonymní (jako tady) ale pod svým jménem raději nic.. vadí mi návštěvy kadeřnice, kosmetika a další místa.. ale s prateli nemam problem se jit bavit, jen se neseznamuji se s dalšími. Podle mě se dá na to zvyknout, od té doby co jsem se smířila s tím jaká jsem, žije se mi lépe a žiju víc naplno :) sice trávím čas sama ale kvalitně. Určitě je to lepší než být z toho smutná, chodit na terapie a brát léky - chodila jsem pravidelně, léky každý den a upřímně.. bylo to vše jen chvilkové. Nejsem si jista zda se to dá vylecit jednou provzdy tak aby z uzavřeného člověka byl extrovert co se kazdy den seznamuje na párty.
5. února 2019 v 15:47
Pavla
Ach jo,pred par dny jsem si stezovala na zada,ze mne boli. Beru prasky,zacala jsem cvicit,sice je to lepsi,ale porad je citim
mam sice napsanou rehabilitaci,ale az od 20.2. Doufam,ze snad ta mi konecne pomuze a budu moc bez omezeni fungovat,jinak uz nevim....
5. února 2019 v 12:58
zlodejka
ano tato me okradla alexandra
5. února 2019 v 11:53
Socialni fobie
Mate taky některá?:(
5. února 2019 v 09:01
Pavla pro Terku
Ahoj Terko,jak ti je,uz je to lepsi?
5. února 2019 v 05:39
ndn
4. února 2019 v 20:27
Leny
Jeste, ze uz neukazuje oblicej na reklamě - to by z ni byla bezdomovkyně vcukuletu
4. února 2019 v 20:27
Leny Obočí
Viděly jste Leny obočí? Jsem se malem počurala smíchy
4. února 2019 v 16:12
Adriana
Ahoj holky. Zítra se chystám dát týden Dublin z Prahy ale kamarádka mi na poslední chvíli odřekla. Nechce se někomu se mnou? Jezdím jen na apartmany. Kdyby se někomu chtělo tak mail
adrianacoraie@gmail.com
3. února 2019 v 18:51
Pavla
Ahoj Terko,no vidis,ze jsme si zrovna psaly,jak to jde dobre a aby to vydrzelo co nejdele a bum,mame to tady,zase to stoji za prd
zrovna v 18hod.jsem vyprovodila stalaka,byl u mne na 2hodky,objednal se na posledni chvilku. Takze jsem mela dnes aspon jednoho klienta,jinak je mrtvo,ale jsem moc rada,ze se ozval. Klient odesel,dala jsem si sprchu,ohrala k veceri parky a ted odpocivam u tv. Co ty? Mrzi mne,ze mas takove problemy,tak se brzy uzdrav.
3. února 2019 v 18:17
Tereza Pavle
Ahoj Pavli, u me mrtvo uz par dni, na to jak leden začal dobre, tak teď nic. Ale taky me trosku chytnul mocak, tak se kuryruju a ani nemám chuť byt moc na netu.
3. února 2019 v 15:03
Pavla
Ahoj holky,jsem v Praze a nejak mi to nezvoni,nejspis je to tim,ze je pred vyplatou,jak jste na tom vy?
2. února 2019 v 22:21
Hana
Jaký má Hana instagram? Nemůžu ji najít.. Dřív jsem ji ráda sledovala..
2. února 2019 v 22:08
Pro 21.55
Ty jsi taky v Německu?
2. února 2019 v 21:55
Cheche
Jo To je možné, u me taky slabší. Kdy jsou teda výplaty jako u nás?
2. února 2019 v 21:32
Pavla
Omlouvam se,zprava je pro Ninu a ne pro Niky