Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. ledna 2019 v 17:32
Lexi...
Já jezdím do Irska už pět let a pokud s někým nepojedeš a pojedeš jenom ty hlavní města a nepůjdeš do těch menších měst prověřené hotely tak si tam pořádně nevyděláš.. a hlavně Irsko má určité typy fotek které tam opravdu vydělávají během 14 až 20 dnů 4000-6000 euro Pokud jedeš sama na sebe samozřejmě
30. ledna 2019 v 17:30
Švýcarsko
Hele já dělám všechno z gumou ať jedu do jakéhokoliv města do jakékoliv Země a hlavně jde o to že jsem třeba na privátu s holkama co to dělají bez gumy.... A stejně si vydělám víc než holky co to dělají bez ochrany a to všechno dělám s ochranou pokud jsi šikovná vydělás úplně bez problémů aniž bysto musela je to humus neumím si to. Představit
30. ledna 2019 v 17:28
Irsko otázka - odpověď
Ahoj nezlob se ale cizí holky přes internet neberu do Irska Udělala jsem to jednou přes tuhle tu stránku a bohužel mi sebrala peníze večer když jsem spala a tento skončilo Byli jsme spolu na apartmánu Takže už jezdím jenom se svými dlouholetými kamarádkami Dalo by se říct hodně štěstí
30. ledna 2019 v 16:03
Lexi
Děkuji za info, ohledně zemí. Tak v tom případě se zajedu podívat do Irska. Jsem stihla bruneta. Kdyby se chtěl někdo přidat, nejsem proti :) Jezdivam sama na sebe, v pár zemích jsem již byla. Potřebuji změnu, tak děkuji za pomoc. A ano.. taky mi přijde že některé holky odradí druhé od nějaké lokality, místa.. naschvál. V tomhle oboru je těžké někomu věřit.
30. ledna 2019 v 16:02
Švýcarsko
Tam už je orál bez v ceně?
30. ledna 2019 v 15:10
IRSKO OTÁZKA
Ahoj dala by si mi na sebe prosím kontakt mohla bych někdy s tebou do Irska Taky jezdím ale jezdím tam na privata odevzdávám 40% Díky Monika
30. ledna 2019 v 15:10
IRSKO OTÁZKA
Ahoj dala by si mi na sebe prosím kontakt mohla bych někdy s tebou do Irska Taky jezdím ale jezdím tam na privata odevzdávám 40% Díky Monika
30. ledna 2019 v 15:08
Schaffhausen
Neda sa tam zarobit.Nechod tam
30. ledna 2019 v 15:04
Schaffhausen
. Ahoj holky Zná někdo češku ze Švýcarska z Schaffhausen jedna kamarádka tam byla silná koza a tmavovlasá aby dělala ranec pak tam jela druhá kamarádka starší nevydělala vůbec a pak tam byla nádherná blondýna štíhlá velké prsa neviděl ale nic Může mi někdo říct nějaké info
30. ledna 2019 v 14:55
Irsko
Snažím se jenom poradit protože čím dál tím víc je prostě v tomhle byznysu svini a píšou kokotiny a snaží se odradit různé holky aby si vydělali prostě peníze
30. ledna 2019 v 14:54
Irsko
Jen jsem chtěla říct že za těch pět let jezdilo se mnou hodně holek blondýny černovlásky brunety štíhlý tlustý vychrtlý malý vysoký všechno jsem viděla a dokonce i starší okolo padesátky ale jak se mnou jela Zrzka ať byla štíhlá jakoukoliv měla postavu nikdy nevydělala ale nikdy a nebo prostě třeba půlku nebo málo
30. ledna 2019 v 14:52
Irsko
Ja som zrzka a bola som v Irsku.Viem ze nie som ich typ a ani som si tam nezarobila.Ale tmave typy bab sa tam chytaju.
30. ledna 2019 v 14:51
Irsko
Ano zrzky jsou krásné ženy... Nebylo to myšleno špatně kočko ale jen oni jsou Zrzavý a hledají něco jiného než mají doma snažím se poradit myslím že tam trávím dost času abych věděla nemyslím to zle
30. ledna 2019 v 14:37
Zrzky
Myslím že tím slečna chtěla říct, že zrzavych holek žije v Irsku hodně, tak muži touží po jiných typech.. to co doma nemají.
30. ledna 2019 v 13:55
Irsko
To akoze chces povedat ze zrzky su neatraktivne?Ale chapem muziv Irsky su rysavi,takze rysave sa im asi moc nepacia.Ci?
30. ledna 2019 v 13:44
Irsko
Hele jezdila jsem všude Německo Irsko Londýn Scotland Finsko Švýcarsko všude jedu jen sama na sebe takže se platím hotel nebo apartmán reklamu a telefony ty si dělám několik let sama a nejlepší výdělky jsou v Irsku když máš výborné fotky a víš jaká města jezdit jde To tam celoročně ne jak v Anglii kde je to mrtví leden únor.. Takže já jezdím opravdu jen Irsko sama vždycky na 15 dní a beru sebou jednu kamarádku.. Už bych v životě nikdy nikomu nic nedala.. A co se týká. Vzhledu pokud nejsi Zrzava a máš krásný fotky a jsi šikovná do tel krásně můžeš mít hodinu mezi 150-180 euro s gumou!! A pokud nějaká tady napíše něco jiného tak buď neumí fungovat v Irsku nebo je pod nějakými debily a nebo kecá je tam furt málo holek a moc konkurence ne.. Jezdím tam cca 5 let nepravidelně a vždycky skvělí
30. ledna 2019 v 12:13
Belgie
Holky Belgie je zabita,oral bez v cene...a hlavne kouknete se na inzerci holky nabizi sex bez kondomu za 50extra....
30. ledna 2019 v 09:06
...
Taky by mě zajímaly zkušenosti holek z jiných zemí. Upřímně prosím holky. Co Finsko atd.? Dá se i tímhle servisem?
30. ledna 2019 v 08:59
Lexi
Souhlasím, mohlo by se tímto způsobem přenést hodně nemocí a pokud chlap navštěvuje každý týden jinou slečnu.. No nevím moc se mi do toho nechce. Jsou i jiné země kde se dá dělat pouze s ochranou? Nebo jen Německo. Co irsko, francie, norsko? Napadá vás něco
30. ledna 2019 v 08:22
Pro belgii
Jen nevím nevím.Tohle se v budoucnu nějak velmi negativně projeví, neboť dělat orál bez cizím chlapům o kterých nevím nic, neznám je, prostě přijde chlap z ulice, umyje si ho a holky mu dělají o bez ochrany jak na běžícím pásu? Tohle bude mít dopad na celosvětové zdraví. Myslím to vážně.