Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. listopadu 2018 v 19:08
Rodina a penize
Hrozné vtipný jak si rodina hlavně babička apod mysli ze nemám penize,Pořad se na ne ptají,kdyby tak věděli kolik jich mám :DD
3. listopadu 2018 v 08:51
Vytoky
Vyskusaj krem Jenamazol a budes mat pokoj
3. listopadu 2018 v 02:52
Soňa
Co Kuwait? Já bych chtěla jít, ale nemám skusenosti...
2. listopadu 2018 v 21:05
Vytoky
Taky mate porad nějaký vytoky? Hrůza porad ze mě něco tece. Teď nějaký žluto hnědý ;/ co to ..
2. listopadu 2018 v 02:09
svycarsko
Hledám práci ve svajcu je teď plno inzerátů ale skutečnost je pak jiná má některá z vás zkušenosti z práci ve Švýcarsku?
1. listopadu 2018 v 20:57
Sauna
Jo, já tam byla jednou a vydělala jsem si. Akorát že tam byly HODNE nepříjemný holky a arogantní ženská u vstupu. Já na tohle nejsem. Raději sedím se dvěma fajn holkama na bytě, než toto. Když je holka od rány a nenechá si srat na hlavu, dá se to ustát.. Ale já jsem taková tichá citlivka, bylo to na mě moc...
1. listopadu 2018 v 20:09
Sauna bar
Zkušenost se sauna barem ve smečkách? Myslíte ze se tam dá vydělat?
1. listopadu 2018 v 18:40
Norsko masaze
Ahoj byla jsem.u Viki..je to totalne psychicky narusena osobnost..pri pohovoru naslibuje hory doly ale ma 23 asi zavisla na necem..nepamatuje si terminy dela z tebe blbecka a ten jeji Tunisky spolecnik chce masirovat zdarma..ve finsle delas 70/30..samo 30 pro tebe..chce platit vse ..reklamu ..spotrebu oleje..neustala buzerace..a termin 5 dni za ctvrt roku.extra se delis atd.neverit..nejezdit..spatna zkusenost..velmi..
1. listopadu 2018 v 16:07
minnie
jedine odpovet na inzeraty na netu..ja o mam naplanovane tak,jako zacatecnice,ze pujdu nejdriv na privat a pak nejspis nekde na byt kde ojedu sama na sebe.zdá se to jako dobrý npad?
1. listopadu 2018 v 14:55
Topprivat
Hlavně jak ma topprivat na webovkach,ze si neberou provizi,ale ze holky tam jedou na nájem,to je bullshit,berou si 50% z výdělku. Navíc kolik musíš denně ošukat chlapů, abys měla denně 10tis,vždyť je to hrůza
1. listopadu 2018 v 11:18
No já byla v Topu před 2 lety a z hodiny jsem měla 700,- ale klienti chodili a všichni chtěli příplatky, běhala jsem z pokoje do pokoje. Vydělala jsem za den 10-12 tisíc. Ale nevím jak to tam je teď..
1. listopadu 2018 v 09:25
minnie
Možná můžu pomoct,tak nech kontakt pokud chceš:)
31. října 2018 v 19:48
minnie
ten top privat jsem koukala a maji tam 600kc/h + priplatky za extras..to se mi nezda moc vyhodne..
31. října 2018 v 18:20
??????
Co má Jitka společného s Tempem Munchen
31. října 2018 v 10:31
Pro; Vany
Z privátů v Praze můžu doporučit Top privát, ale ber si směny, na kterých je Nela (sefova). Majitel privátu - Petr je celkem fajn, ale zkouší to na všechny holky a chce jet ojet zadarmo, když tam Nela není.. Jinak pak je to ještě prý dobrý u Itala, ale tam jsem nikdy nebyla.
31. října 2018 v 09:42
Gabina.Mnichov
Prý má kontakt na nějakou Česku,účetní v Mnichově která vám vyřídí steuernummer a udělá daně (samozřejmě za peníze).víte o tom něco?
31. října 2018 v 00:12
Vany
holky, ma cenu odpovidat na nabidky na privaty v praze?nebo je vse na inzercich ojeb?
30. října 2018 v 23:55
GABINA a jitka
Mnichov Gabina
Ano je ji pres 40...cislo ma 00420 739 087 922..slibi oapiry atd.a pak te vydira..je schopna i holky zmlatit..ma ridice ktery neumi ani blafnout ani nemecky ani anglicky..spina des cerne huby tam chodi za 50 vse i sex bez..nejen owo..pro tebe 25!!!!!VELKY POZOR!!!!!
30. října 2018 v 23:54
GABINA a jitka
Mnichov Gabina
Spatna skusenost,nedoporucuju jezdit tam... Byla jsem v lete je tam priserny smrad a spina hnus po 4 dnech mne svrbelo cely telo tak jsem odesla s vydelkem 200 e dom navstivila lekare a mnela jsem svrab po skusenosti u Gabiny jsem s touhle praci skoncila uplne ...holky davejte si pozor na sebe aby se vam neco podobnyho nestalo
30. října 2018 v 22:59
Varování Maxim ladies
Holky bacha mají exekuci za prohrané soud!! To znamená že financak může v podniku zabavit peníze i vaše jelikož patří podniku!!! A ty dvě opice to nemaji s čeho zaplatit!!! Zamotate se do takových problémů že se s toho už nevylizete!!!