Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. října 2018 v 22:59
Varování Maxim ladies
Holky bacha mají exekuci za prohrané soud!! To znamená že financak může v podniku zabavit peníze i vaše jelikož patří podniku!!! A ty dvě opice to nemaji s čeho zaplatit!!! Zamotate se do takových problémů že se s toho už nevylizete!!!
30. října 2018 v 22:22
GABINA TEMPLU JAK OKRAST HOLKY ???
Gabina úzko spolupracuje s dvoma bukvicami s incestným pomerom :D.Ono na fóre, je každý za hviezdu....Všetko čo smrdí Mníchovom JE TREBA DAŤ RUKY preč...pre dobro pre každú z nás ale i Vás, ktoré o tom len čítajú a zvažujú vycestovať do Maxima alebo do Templu ku Gabine. ľutujem dňa, keď som tým dvom Bukviciam uverila. ...moja hlúposť , ktorá ale rýchlo vytriezvela...
30. října 2018 v 22:15
MIRIDIUS DECIMUS MAXIMUS
Opravdu nechapu co ty dve trosky maji za problem:)))))prestante si hrat na bratrar a sestru!Markus at si vyplati bankrot ve kterem je ,vereis si vrazdu kterou chteli spachat a ted je Reis krimynalka a zaplati dluh na Soude ktery prohrali ohledne toho jak se dostali vubec k podniku kdyz jejih majetek byl 10 euro v Kapsel!!!a pak teprve Südte ostatni!!ale asi nemate ksefty nemate na Najem tak si zas berete do drzky Jitku a Petra
30. října 2018 v 22:05
jjjjj
30. října 2018 v 16:20
Maximum Ladies
Ja jsem u Tech dvou Delala ..opravdu srandovni parecek...Ted jsem na 80995 Lerchenau, München
Lerchenstraße 5. a neustem jedina co od nich utekl ..je tu cler a spousty ostatnich holek co pracovali roky v Mon cheri!!!! Holky co vam jeste trochu rozumu zbylo pojdte radsi sem neda se to srovnat jak financne tak celkove pristupem.....
29. října 2018 v 18:14
k
PRÁCE PRAHA
Ahoj holky, doporucily byste mi prosim nejaky slusny, cisty privat v Praze?
Chci si obcas privydelat k normalnimu zamestnani, jen na par dni v mesici, proto nemuzu jet na tour. Do Nemecka nechci. Predem dekuju za slusny odpovedi. :-)
29. října 2018 v 11:34
..🍀
Někdo Německo ve dvou?rozumná normální holka?raději starší která nemá ,manýry, a ví co chce.vzajemna opora,pomoc.ve dvou není člověk tak sám na termínech.
28. října 2018 v 21:33
Ona
28. října 2018 v 21:25
Pro ona
Ahoj, pokud chceš, nech mi tady e-mail :-) Ozvu se ti. Pekny vecer :-)
28. října 2018 v 21:07
PreOna
Preco sa na zaciatok nevratis tam kde si prestala, ked si s touto pracou sekla? Ved ked si rok bez prace zivila seba aj chlapa, tak sa ti predtym muselo darit, nie?
28. října 2018 v 19:14
ona...
finsko vubec nejezdi.. kdyz nechces mit max 3 za den...
zkus irsko, norsko tam to docela jde.
28. října 2018 v 18:40
Ona
Mimochodem neočekávám, že se budu vracet novým autem a kufrem peněz... Něco normálního, ať už můžu konečně zvednout kotvy a mít ho z krku blbečka
28. října 2018 v 18:36
Ona
...díky
28. října 2018 v 18:32
Ona
Dobrý večer slečny a dámy
Mám takový dotaz...
No... je to už bezmála rok, co jsem ze dne na den sekla s touto prací, pustila byt, rozprodala co se dalo a nastěhovala k NĚMU.
Větší blbost jsem udělat nemohla a teď, když mě vyždímal z peněz ( já se samozřejmě s radostí nechala
) a zjistila co je vlastně zač, uvažuju jak z toho zase ven. U nás si nevydělám tolik jako v zahraničí a hlavně bych se musela denně vracet "domů"...což nechci a po Vás bych potřebovala nějakého tipa... Chci zkusit Finsko, mohly by jste mi některá poradit? Inzeráty jsem nějaké našla, ale nějak se mi do toho nechce, když vidím fotku s bankovkama a pod ní: Chceš si vydělat balík peněz a koupit si své vysněné auto, nebo kabelku?
na procenta 50/50 s tím, že budu mít dva za den se mi dělat vlastně opravdu nechce... Vím, že mi nikdo neřekne o svém místečku "kde rostou" a nic takového nečekám, jen bych se nerada po dvou týdnech vracela s "pětikilem"... To bych si moc nepomohla. Budu ráda za jakoukoliv pomoc. Hezký zbytek večera
28. října 2018 v 18:31
Maximum Ladies
28. října 2018 v 18:28
Maximum Ladies
Opravdu nechapu co ty dve trosky maji za problem:)))))prestante si hrat na bratrar a sestru!Markus at si vyplati bankrot ve kterem je ,vereis si vrazdu kterou chteli spachat a ted je Reis krimynalka a zaplati dluh na Soude ktery prohrali ohledne toho jak se dostali vubec k podniku kdyz jejih majetek byl 10 euro v Kapsel!!!a pak teprve Südte ostatni!!ale asi nemate ksefty nemate na Najem tak si zas berete do drzky Jitku a Petra
28. října 2018 v 16:19
Jak na tour?
Ahoj holky, ktere jezdite samy tour, podle ceho si vybirate ubytovani? Jeste jsem nikdy nikde nebyla, ale ted je to takova bida, ze to dost zvazuju. A jak to delate s rucniky? Kdyz koukam na apartmany, tak tam mivaji tak max tri rucniky, plus jen jedno prosteradlo, to si vozite svoje?
Diky moc
28. října 2018 v 15:14
nitka a jitka
Maximum Ladies jitka nitka
Máme pravidelné policejní šeky,DANE JAJA V minulosti musely dámy jít dolů do výtahu ve sklepě, aby se vyhnuly. PASAKUM Taková věc s námi neexistuje. Žádná žena nesmí ležet ve sklepe , protože všechno je veřejně zaznamenáno a schváleno. jitka petra maximum.
27. října 2018 v 11:19
Hradec Králové
Ještě jsem zapomněla napsat že je to přes rok zpět teď jak to tam je neví m
27. října 2018 v 06:08
Hradec Králové
Ahoj byla jsem na privátě na nájem, denně jsem měla cca 8 tis