Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. prosince 2012 v 10:54
Eliška
Finsko fakt ne....pokud se vám tam holky daří a nemáte problémy, moc vám to přeji. Já je měla. A to patřím těm, která si Finsko nemohla vynachválit a tvrdila jsem, že jsou to peníze skoro zadarmo. Nezažila jsem si žádný konflikt s policajty, ale sehnat ubytování bylo pasé ... hotely mě nechtěly vzít vůbec a pokud ano, klienti se báli chodit, hned jak se dozvěděli, že jsem na hotelu, problém, storno.....v apartmánu mě ubytovat nechtěli, potvrzenou rezervaci z boookingu mi stornovali ( a nechali si btw tu zálohu), že prý našli mou inzerci a nebudou podporovat prostituci. Byla to hrozná sračka, do které jsem se dostala a i šok, protože to přišlo zničeho nic a předtím Finsko naprosto ZLATÝ!!!!! Nemít kamarádku, která mi ještě posílala peníze na zpáteční letenku, abych mohla letět dříve....nevím, co bych dělala (Děkuji Ti Vivien, stejně jsi to nej, co mě v životě potkalo a já doufám, že mi odpustíš). Pro všechny slečny, které se tu navztekávají, jak určitě jim chtějí holky něco nalhat, protože tam je báááááječný kšeft: " Fandím vám, jděte do toho, zkuste si to sami na vlastní kůži a upřímně DOUFÁM (!!!!!), že uspějete. :-) a pro ty ostatní ( co jim záleží na pověsti, penězích nebo já nevím čem...): "jj, děláme něco, kde je obezřetnost na místě"
18. prosince 2012 v 08:18
pro paříž
napiš mail a já se ti ozvu..
18. prosince 2012 v 07:57
Lucy
Nějaký tip na Vídeň, pls?
18. prosince 2012 v 00:58
Nicki
NEchtěla by nějaká seriozní,šikovná a fajn holka se mnou někam v lednu vycestovat? Kam přesně vymyslime.
Ilovemoneys@email.cz
18. prosince 2012 v 00:21
pariz
ahoj kocky poradte mi narychlo nejaku agenturu na pariz, prisla som na city tour a kocka to ma na starosti je vypnuta cely den
17. prosince 2012 v 19:40
Pro Finsko-pokuta
Prozradíš,kolik taková pokuta činí?
17. prosince 2012 v 19:38
belgie
ne ne privat do lubu bych nejela nikam . kdyžtak pošli email pokud máš zajem ;)
17. prosince 2012 v 19:38
belgie
ne ne privat do lubu bych nejela nikam . kdyžtak pošli email pokud máš zajem ;)
17. prosince 2012 v 19:26
pro belgie
a kam tam jedeš ? na klub ?
17. prosince 2012 v 18:51
belgie
ahojky některa ferova pohodova spolehliva normalni holka semnou na měsic do belgie v lednu??
17. prosince 2012 v 18:32
FINSKO - UPOZORNĚNÍ
byla sem na hotelích i na apartmánech,tohle se stalo v Helsinkách ... ale vyhodili mě z hotelu ( Scandic Grand Marina ) opravdu říkám pravdu , ale každej si věřte čemu chcete , já tady nebudu nikoho přesvědčovat ... mě tohle za to nestojí , peníze sou krásný , ale nehodlám se kvůli nim nechat zavřít , jedna noc ve vězení mi stačila a teda riskovat další takový situace nehodlám ...
17. prosince 2012 v 16:47
pro finsko
tak to do finska jedu hned zítra si vydělat ještě poslední prachy!! Já už o tom chystaném zákoně slyšela od klientů ale nevěřila sem tomu
17. prosince 2012 v 16:45
pro finsko
a proč tě zavřeli? bylas na hotelu nebo na bytě?
17. prosince 2012 v 16:45
pro finsko
kdes byla? v helsinkách u eriksna??
17. prosince 2012 v 14:41
FINSKO - UPOZORNĚNÍ
no sorry,ale to neni žádnej pokus , byla sem celou noc na policii jo , fakt to pro mě taková prdel nebyla a neni ... a měla sem tlumočnici a ona mi překládala co ten policajt říkal,varoval mě,že pokud ještě někdy tu budu takto pracovat,tak od ledna už to má jiný podmínky a informovali mě to tom,takže si klidně nevěř jako . já to myslim v dobrym,abych holky varovala ... abych si tady dělala z někoho prdel nemám zapotřebí !!! nešlo o svěřování,ale o upozornění , jen to dávám dál , aby se pak někdo nedivil ...
17. prosince 2012 v 14:36
Karin
pěknej pokus, oni se ti budou finský fízlové svěřovat co a jak budou od Ledna dělat, že? :D
17. prosince 2012 v 13:19
FINSKO - UPOZORNĚNÍ
takže holky , byla sem přes noc na policii,ráno sem dostala tlumočníka ... naštěstí mě pustili , ale vyslýchali mě neskutečně a vše prohledali , peníze mi teda nevzali,ale budu platit pokutu , furt lepší to,než aby mě nechali zavřenou , mám pro vás upozornění,že od ledna je práce ve Fnsku nelegální,upravují se zákony a pokud vás odchytnou policajti,tak budete platt hodně velikou pokutu a nebudete dál smět pracovat ... mimochodem je uplně jedno zda pojedete na sebe,nebo přes agenturu,trestné to je od ledna tak i tak ... proto ted tolik hlídají a vyhazuje se z hotelů i apartmánů , od ledna bude povinné ve všech hotelích,aby byli kamery a už vážně Finsko nedoporučuji ... mám to přímo od policie ,takže to vymyšlené opravdu není ... kadý hotel musí posílat rozpis lidí,které má ubytované a češky sou už profláknutý,takže můžete mít sebevíc lepší operátorku,nebo agenturu,ale už vám to moc nepomůže,pač policie bude chodit už sama od sebe jen díky tomu rozpisu co hotely posílaj ... :/ já už sem tedy nejedu a vy které tu jste a budete jezdit i nadále,tak vám přeju hodně štěstí,aby se vám nestalo to samé co mě :(
17. prosince 2012 v 12:37
Pink Agency
Koukni zpětně do stránek fora,zda se mi, že tam o tom byo psané. Má to nějaký Viktor a moc to holky nedoporučovaly.
17. prosince 2012 v 11:37
Ella
Ahoj holky, máte někdo zkušenost ze Showparku v Praze? Myslím, že přes vánoce by se tam dalo docela nahrabat, ale zase nechci jít úplně do neznáma. Díky moc za rady a tipy a přeju hezký vánoce
16. prosince 2012 v 20:33
finsko
jen ty za 70 a 80 to kazí, jinak držíme ceny dobře holky a swallow no. Prý to má nějaký čech chlap?!