Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. ledna 2013 v 11:09
Iveta
Ahoj baby, bola ste niektorá u Niky vo Viedni? Chodia tam klienti? Ďakujem a veľa práce prajem každej :)
9. ledna 2013 v 09:29
Hanka
U Péťi se určitě nespálíš, navíc na svojí práci dává záruku, takže se vážně není čeho bát Hlavně vlásky má opravdu kvalitní (středoevropy) a za super cenu
9. ledna 2013 v 08:07
Vlasky
Ahoj,
má někdo zkušenost s prodloužení vlasů u Petry Valentové-www.dlouhovlaska.cz?
Moc mi pomůžete při rozhodování.
Děkuji
8. ledna 2013 v 13:15
privat
AHOJ HLADAM K SEBE KAMOSKU KTORA MA ZAUJEM SOMNOU VYCESTOVAT NA PRIVAT DO ZAHRANICIA KDE SA PLATI 50% AK MAS ZAUJEM
NAPIS.mailovka7@gmail.com
7. ledna 2013 v 11:37
Niky
Ja tu Krausovpu taky znam.je to tlusta mala krava,smrdi na dalku a ty jeji zlute zuby...
nestara se o svoje vlastni dite ktere ma stejnou nadvahu jako ona,doma ho tyraji a ji stetce je to jedno,sedi v bordelu !!!!hlavne ze ji je dobre!!!na vanoce mu neni schopna koupit ani darek,nema ho ani ve svy vychove!!poleno tluste
7. ledna 2013 v 09:15
Nettoyar
No mně přijde,že na tý hyperinzerci má všechny ty inzeráty snad jenom jedna a ta samá osoba
6. ledna 2013 v 22:31
Karolina
ahoj holky
davejte si pozor na Katerinu (rika si taky Kristina) Krausova, pohybuje se v Anglii a nebo v Nemecu. je mala, tlusta a ma asi 26 let. Pred tremi dny mi na hotelu v Peterborough mi ukradla z hotelu 1000 £, vsechny moje penize.. Fakt bych to nikomu neprala aby si to zazil nekdo dalsi a nechci aby,se to znovu opakovalo. Vsechny vime ze tahle prace je drina a nechapu co to je za spinu kdyz si mesic hraje na kamaradku a pak udela neco takovyho. a zjistuji ted nejsem jedina,koho okradla, pry i nejakou slecnu v nemecku. chtela bych ji tady vzkazat jednu vec: svet je maly a ver tomu ze ja tohle jen tak nenecham a velice brzy uvidime!!!
6. ledna 2013 v 22:31
Karolina
ahoj holky
davejte si pozor na Katerinu (rika si taky Kristina) Krausova, pohybuje se v Anglii a nebo v Nemecu. je mala, tlusta a ma asi 26 let. Pred tremi dny mi na hotelu v Peterborough mi ukradla z hotelu 1000 £, vsechny moje penize.. Fakt bych to nikomu neprala aby si to zazil nekdo dalsi a nechci aby,se to znovu opakovalo. Vsechny vime ze tahle prace je drina a nechapu co to je za spinu kdyz si mesic hraje na kamaradku a pak udela neco takovyho. a zjistuji ted nejsem jedina,koho okradla, pry i nejakou slecnu v nemecku. chtela bych ji tady vzkazat jednu vec: svet je maly a ver tomu ze ja tohle jen tak nenecham a velice brzy uvidime!!!
6. ledna 2013 v 19:58
nettoyar finsko
holka, mam silny pocit ze to je zajickova,ma hodne hodne mailu.
6. ledna 2013 v 13:45
Mimigrea
Ahojte kočky! Rada by som vycestovala do Mexika, nemate niekto nejaky kontakt na pracu prosim? Ale prosim len serioznu agenturu. Dakujem
6. ledna 2013 v 00:22
Nettoyar
A co konkrétně bylo ěpatně,dorazilo jsi tam a neozval se nebo jak?Píše,že zaplatí letenku a ubytování je zajištěný...?
5. ledna 2013 v 23:13
Iva
jo také by mě zajímalo kde se ted dá vydělat nejlíp na nájem ne na procenta
5. ledna 2013 v 22:55
Nettoyar
píše z nekolika jinych emailu a zkušenosti špatne za mě ne!!!
5. ledna 2013 v 21:05
sara
neco več vidni??
5. ledna 2013 v 21:00
Jana
Holky kde se dá ted nejvíce vydělat? nejlépe privát, pokud máte info, číslo.. budu ráda!. Díky Jana
5. ledna 2013 v 18:37
mexico
diky za info
5. ledna 2013 v 14:09
pro mexické holky
Katy, Ti jen naslibuje, že když budeš dělat všechno podle ní budeš busy. Ona dělala Irsko teď jako žije v Mexicu a toto se tam snaží rozjet. V Mexicu tuto práci nedělala jen využívá co jí řeknou holky a to potom předává jiným.
5. ledna 2013 v 12:39
Nettoyar
pres ni jsem jela asi rok tomu bude. do finska. vsecno vpoode probehlo.
4. ledna 2013 v 22:08
?
Máte někdo zkušenost s Viktoria Nettoyar?Nebo víte o někom,kdo dělá finsko a platí předem náklady?
3. ledna 2013 v 01:37
privat nebo club
DOporučte něco v zahraničí,prosím. DÍKy